Česká krása dobyla Alpy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Česká krása dobyla Alpy!

Opravdu si to užily.
Opravdu si to užily. (Foto: Hotel Falkensteiner Nassfeld)

Lyžařská sezona je v plném proudu! Své lyže tudíž vytáhly i české celebrity, které se vydaly do Alp. Mezi nimi nechyběla herečka Ivana Jirešová, Česká miss 2011 Jitka Nováčková a finalistka České miss Andrea Kabická. Tyto tři dámy si vyjely do lyžařského střediska Nassfeld, které leží na slunečné straně Alp na hranicích Rakouska a Itálie.

Zde si užívaly sjezdovky, zábavu i relaxační aktivity v hotelu Falkensteiner. Toto místo pravidelně navštěvuje spousta známých osobností. Tento rok se tu také objevili Markéta Hrubešová, Mahulena Bočanová, Martin Dejdar a Antonín Panenka.

Ten kdo měl zájem si zde mohl na každou sjezdovku půjčit lyže. Ivana Jirešová si jedny dokonce koupila, ovšem bez hůlek. „Vím, že to není moc běžné jezdit bez nich, ale mne vždycky hrozně překážely, takhle bez nich se cítím svobodně. Přizpůsobila jsem to sama sobě a aspoň mne to nebrzdí,“prozradila herečka svůj způsob jízdy.

Naopak Andrea Kabická jezdila s hůlkami naprosto skvěle. „Já jezdím už od čtyř let, naučil mne to otec, který je výborným lyžařem. Hory miluju, s tátou spolu někam vyrážíme často. Lyžování mě, ale většinou dost unaví, chodím si pak ráda na chvíli lehnout a následně jdu do sauny nebo bazénu. Myslím, že takový relax k tomuto prostředí neodmyslitelně patří. Jsem ráda, že tady v Nassfeldu, takové služby hotel poskytuje,“ svěřila se finalistka České miss.

Všechny si to opravdu užívaly. „Akorát mě mrzí, že náš pobyt trval jenom dva dny. Objevila jsem tady skvělé sauny, fitness a hlavně venkovní vířivky, které mne dostaly. V hotelu byla taková rodinná atmosféra, že jsem se cítila jako doma. Navíc tady je všechno fakt kousek, vyjdete před hotel a jste na sjezdovce, což je další velké plus,“ řekla Česká miss 2011 s tím, že si dokonce s kamarádkami stihla zajít na zumbu.

Stejně tak Jirešová kombinovala relax se sportem. „Je skvělý, že tady nikde nejsou žádné fronty, tlačenice. Všechno je tak kousek, že sem si mohla během odpoledne odskočit do bazénu, vířivky a pak se pomalu vrátit na svah a nikde jsem nemusela čekat. Zároveň musím ocenit i stravu, kterou sem v hotelu dostala. Jsem vegetariánka, takže mnohdy mám s výběrem problém, ale tady jsem nevěděla pomalu, co dobrého ochutnat dřív,“ dodala Ivana.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.