Pokrytectví? Bílá si nevidí do pusy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Pokrytectví? Bílá si nevidí do pusy!

Zpěvaččin syn se možná usadí v zahraničí. Ona sama by k nám ale cizince nepouštěla.
Zpěvaččin syn se možná usadí v zahraničí. Ona sama by k nám ale cizince nepouštěla. (Foto Aha! – Petr Novotný a reprofoto Lukáš Fronk)

Lucie Bílá (50) je excelentní na pódiu, před novináři si ale už tak jistá v kramflecích není. Jinak by nemohla z úst vypustit následující věty, které si naprosto protiřečí.

Slavice je hrdá na svého syna, který je podle ní skutečně multikulturním občanem.  „Moje kořeny jsou hluboko v naší zemi, ale ty jeho jsou všude. Má americké občanství a tím, že vystudoval britskou školu, i angličtinu jako druhý rodný jazyk,“ rozplývala se nad Filipem (21) v rozhovoru pro Právo.

„Je už dospělý mladý muž, a tak touží po svém životě. Zamiloval si Francii a většinu času teď tráví tam. Nebudu se zlobit, když se rozhodne žít nastálo jinde. Pro mne je nejdůležitější, aby byl šťastný a aby byl sám sebou,“ prohlásila jako správná tolerantní matka Lucie. Ovšem dojde-li na ochranu státních hranic, Bílá zásadně mění postoj. Lidé mířící do Česka za lepší budoucností, by stejných výhod jako její syn rozhodně užívat neměli. „Moc bych si přála, aby naše hranice byly zamčené na sto západů. Česko je náš domov, naše hnízdo, naše zázemí. Nesmíme ho ztratit,“ prohlásila zpěvačka, která si tímto svým výrokem znepřátelila značnou část veřejnosti.



Přečtěte si
oldedek
28. 1. 2017 • 12:52

Romové jsou pyšní na své potomky i když vyjdou základní školu - a jejich myšlení se ani zdálky nepohybuje v mezích racionality - zrovna ta naše zpívající Eržika má tu svoji hlavu plnou jen emocí ...

jarypadlo
28. 1. 2017 • 11:00

Totálně hloupý titulek opět zkresluje co Lucie řekla.Jestli její syn je multikulturní člověk,pak je to jistě někdo výrazně jiný než vítací aktivista asi toužící po teroristech v našich ulicích.Chápu to že syn je multikulti,ale hlavně evropský občan a ne nějaký vítač hnědáků a kozopichů.

6010
28. 1. 2017 • 10:22

I když Bílou nemusím, tak tady se jí musím zastat.Nevidím v jejím názoru žádnou rozporuplnost.To, že chce naše hranice zavřít proti těm utečencům na 100 západů, to je vpořádku a nedá se to srovnávat s jejím Filipem, který není žádný utečenec a nikomu v té Francii neškodí.Autor tohoto článku by si měl jít odpočinout a přenechat své místo někomu chytřejšímu.

hejpockej
28. 1. 2017 • 05:38

s Lucii souhlasim na 100%. Nevidim v tom zadny protiřečí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.