Upír Krejčí po operaci: Šlo vážně o život! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Upír Krejčí po operaci: Šlo vážně o život!

Krejčí si mimo domov raději bere berle.
Krejčí si mimo domov raději bere berle. (Foto Aha! – Robert Klejch, showpix.cz, Profimedia.cz)

Stále ještě neodložil berle. Václav Upír Krejčí (61) nikdy nezapomene na loňský 7. listopad. Ne kvůli výstřelu z Aurory, ale protože si po pádu z žebříku zlomil obratel, a navíc se mu plíce zalila krví. Tady šlo vážně o život.

O vážnosti situace svědčí obří jizva na jeho zádech. Manželka Zuzana ale přitom bezprostředně po pádu myslela, že je to nějaká banalita. „Představte si, že mi chtěla dát panáka a poslat mě do postele,“ postěžoval si mim. Hned prý cítil, že to nebude žádná legrace, a prosil o sanitku.

Po převozu do motolské nemocnice šel rovnou na sál. Operace trvala půldruhé hodiny a téměř 30centimetrovou památku na ni už Upírovi nikdo neodpáře. „Původně zvažovali i možnost, že mě budou operovat břichem,“ říká herec.
„Měl jsem velké  bolesti. Tak jsem si říkal, že Karel Gott, kterého operovali ve stejný čas, je na tom stejně jako já, že je navíc po rakovině a o dost starší a neskučí. To mi pomáhalo,“ prozradil Upír.

Je zvyklý být v jednom kole, a tak mu rekonvalescence připadala nekonečná. „Karel taky brzy vystupoval. Přišel jsem už tak o hodně kšeftů, takže konec roku jsem už pojal pracovně,“ přiznává kajícně porušení lékařských rad Krejčí. Pro jistotu si ale pořád ještě bere na delší špacír berle.

Tanečnice Plodková: Ručka stále v ortéze
Herečka Jana Plodková (35) si v půlce prosince během finálových bojů ve StarDance zlomila ruku. I kvůli tomu skončila nejspíš až na bronzové příčce. Ruku má i měsíc po soutěži stále zafixovanou.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.