Bílá přivezla do O₂ areny andělíčky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Bílá přivezla do O₂ areny andělíčky!

Přípravy na vyprodané koncerty byly velké.
Přípravy na vyprodané koncerty byly velké. (Foto Aha! – Alexandr Malachovský)

Přípravy na včerejší dva vyprodané koncerty v pražské O₂ areně byly velké. Lucie Bílá (50) nenechala nic náhodě. I o svoje hlasivky pečovala jako nikdy předtím.

Však také šlo o náhradu dvou listopadových koncertů, které musela zrušit kvůli ztrátě hlasu. Už v sobotu od rána seděla se svým kapelníkem Petrem Maláskem (52) doma v Otvovicích nad repertoárem. Potom si balila pečlivě dvacet kostýmů, které v průběhu dvou koncertů vystřídá. Podepisovala fotky, které skládala do krabic, stejně jako cédéčka a andělíčky.

„Vyráběla jsem je celé svátky. V našich stáncích tak na vás čeká 2000 kousků i s podepsanými fotkami a poděkováním za podporu mé charitativní činnosti. Moc se na vás těším,“ dala si Lucie na svůj facebook dvě hodiny před začátkem odpoledního koncertu.

Na ten se hrnuly davy už od dvanácti hodin a mezi prvními byl i Lucčin objevitel a producent Petr Hannig (70). První vystoupení končilo ovacemi ve vstoje, Slavice měla dvě hodiny na oddych a do haly se už hrnuly davy hostů večerního koncertu.



Přečtěte si
ararat
9. 1. 2017 • 10:32

chaluge 09. 01. 2017 08:11 ZALES ŠMUDLO,JSI HOVNEM A POŘÁD SE OPAKUJEŠ,ŽE SE TOBĚ NĚKDO NELÍBÍ,NEZNAMENÁ,ŽE TĚ BUDOU LIDÉ NÁSLEDOVAT,JSI ZLÁ,ZÁVISTIVÁ A HLAVNĚ NEPOCTIVÉ H.O.V.A.D.O. JSI PRÁVĚ TÍM ODPADEM LIDSKÝM PARAZITEM SPOLEČNOSTI.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.