Křížek děkoval manželce | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Křížek děkoval manželce

Láďa Křížek svou ženu Taťánu zasypával polibky.
Láďa Křížek svou ženu Taťánu zasypával polibky.

PRAHA – „Jsem šťastný, že mou velkou oporou mi vždy byla moje krásná žena Taťána se syny,“ skládal slova chvály Láďa Křížek (43) při křtu svého alba Nejde vrátit čas.


Kdysi populární zpěvák, který přibral patnáct kilo, si pozval zajímavé kmotry – ministry Ivana Langera a Miroslava Kalouska.

„Ve vládě se najdou klauni,“ smáli se politici, kteří si ochotně nasadili klaunské nosy a s úsměvem pózovali fotografům. „Řídit auto pod parou nejde, ale řídit ministerstvo pod parou jde,“ vtipkoval Kalousek, který si Láďu Křížka velmi pochvaloval. Kliknutím zvětšete„Šel bych mu klidně i na biřmování,“ prohlásil během křtu. Ivan Langer označil Křížka jako dlouholetého kamaráda a dodnes prý nerozumí tomu, jak se zpěvákovi daří dostat tóniny tak vysoko. Kliknutím zvětšeteJelikož část výtěžku z prodeje novinkového Křížkova alba Nejde vrátit čas jde na konto zdravotních klaunů, tak se akce zúčastnil jeden z nich – Karel Preiss. „Během měsíce stihneme šedesát návštěv nemocnic a pracuje nás čtyřiadvacet klaunů,“ vysvětlil všem přítomným divákům veselý klaun Karel Preiss.


Autor: Šárka Nováková
Foto Aha! – Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.