Chlípný Donutil na záletech ve Zlíně. Zpověď 23leté blondýnky: Osahával mě. A lákal na pokoj! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Chlípný Donutil na záletech ve Zlíně. Zpověď 23leté blondýnky: Osahával mě. A lákal na pokoj!

Miroslav Donutil se k sympatické blondýně opravdu měl...
Miroslav Donutil se k sympatické blondýně opravdu měl... (Aha! – Dalibor Puchta)

ZLÍN – Mirku, Mirku! To se dělá? Obcházet po nocích hotelové bary a lákat k sobě na pokoj mladé blondýnky? Vždyť máš manželku! Kvůli záletům tě na Mezinárodní filmový festival pro děti a mládež ve Zlíně určitě nepozvali.

Mirku, Mirku! To se dělá? Obcházet po nocích hotelové bary a lákat k sobě na pokoj mladé blondýnky? Vždyť máš manželku! Kvůli záletům tě na Mezinárodní filmový festival pro děti a mládež ve Zlíně určitě nepozvali... Fotoreportér deníku Aha! totiž herce Miroslava Donutila (55) načapal v noci z neděle na pondělí v baru zlínského hotelu Moskva, když se Donutil, společensky »unaven« po zahajovacím večírku festivalu, snažil přimět půvabnou mladou slečnu, aby ho následovala na pokoj. „Táhl z něj alkohol a nedal se odbýt. Musela jsem utéct,“ přiznala deníku Aha! 23letá blondýnka, když z baru spěšně odcházela.

Pan Donutil po mně pokukoval už na zahajovacím večírku. Když mě pak viděl s kamarádem na baru v hotelu Moskva, mohlo to být kolem půl jedné v noci, počkal, až kamarád odejde, a pak se ke mně přitočil,“ říká půvabná blondýnka, která ale odmítla prozradit své jméno. „Začal mě objímat, dával mi ruce kolem ramen a přemlouval mě, abych s ním šla na víno na pokoj. Bylo mi jasné, že toho vína už má v sobě víc, bylo z něj cítit. Třikrát jsem ho odmítla, třikrát se vrátil a nedal pokoj. Nakonec jsem musela odejít,“ dodává slečna.

Hercovo »dobývání« a marné flirtování náš fotoreportér pečlivě zdokumentoval. Když Donutil nepochodil, zamířil na svůj pokoj v hotelu Moskva sám. Ještě na odchodu ale dostatečně nahlas slečnu lákal. „Jdu na pokoj, přijď tam za mnou!“ zkusil ještě naposledy využít svůj herecký šarm, ale slečna už neposlouchala a před vilným hercem raději prchla.

„Kolem Mirka Donutila nebyly nikdy žádné skandály. Alespoň žádné velké skandály. Snad to bylo tím, že díky svým zdravotním potížím prakticky nikdy nepil žádný alkohol, a tudíž nevyváděl věci, o kterých veřejnost tak ráda šušká,“ píše na Donutilových oficiálních internetových stránkách Jiří Vondrák.

Nuže, zdá se, že ve Zlíně si pan Donutil na jeden menší skandál zadělal. I když on sám se to včera odpoledne, když jsme mu zavolali, snažil zlehčovat: „Každou chvíli se s někým zastavím a žertuji, není v tom nic jiného,“ přesvědčoval nás, kdy jsme se ho na jeho „noční dobrodružství“ ptali.

Otázkou ovšem je, co ho čeká po návratu domů, až si fotografie prohlédne jeho manželka Zuzana...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.