Ochranka Angeliny Jolie bodovala! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Ochranka Angeliny Jolie bodovala!

Agresora pomohl dopadnout bodyguard hvězd!
Agresora pomohl dopadnout bodyguard hvězd! (Foto: Kuhr Security, Facebook, Youtube)

Když zlomyslný výtržník sprostě skopl ze schodů v metru mladou ženu, dlouho se nic nedělo. Ale když se do hry vložil uznávaný bodyguard celebrit a ze svého slíbil odměnu informace vedoucí k dopadení toho šmejda, najednou policie už jednoho z partičky má!

Video jasně ukazuje, jak nic netušící cestující (26) schází do metra, sledovaná čtyřmi mladíky. Jeden z nich, s cigaretou a lahví alkoholu, ji najednou zezadu nakopne a nebohá žena letí po hlavě z výšky osmi schodů! Šéfa bezpečnostní agentury Michaela Kuhra (54) ta zpráva zhnusila. „Málem jsem vyzvracel snídani!“ svěřil se. A tak vypsal odměnu 2000 eur (54 tisíc Kč – pozn. red.) za stopu, která k dopadení toho parchanta povede.

Angela i Angelina
Kuhr je vyhledávaným bodyguardem, při návštěvách Berlína hlídal celebrity jako Charlize Theron, Kylie Minogue či Angelinu Jolie, s očima na stopkách byl viděn i v blízkosti kancléřky Angely Merkel či nejrychlejšího muže planety Usaina Bolta. Je to pořádně ostrý chlapík, zamlada byl několikanásobným mistrem světa v kickboxu. Teď však do věci nevložil své svaly, ale peníze, jež je schopné si ostrahou hvězd vydělat. Policii pomáhá pravidelně, včetně třeba boje s organizovaným zločinem. „Není to tak, že bych bral spravedlnost do vlastních rukou, máme zákony. Vidím se jako podporovatel policie.“ Jeho nabídka zabrala rychleji než čekal. „15.30 – zadržen jeden z podezřelých mužů,“ hlásila police v pondělí a dodala: „„Očekáváme, že dopadneme i hlavního viníka.“



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.