Tomáš Krejčíř - Outsider věří ve vítězství! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Tomáš Krejčíř - Outsider věří ve vítězství!

Tomáše Krejčíře čeká už čtvrtý duel, pořád ale věří, že soutěž Bailando vyhraje.
Tomáše Krejčíře čeká už čtvrtý duel, pořád ale věří, že soutěž Bailando vyhraje. (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – Tomu se říká nezdolný optimismus! Tanečník »novácké« soutěže Bailando Tomáš Krejčíř (36) je sice »polomrtvý«, už třikrát prošel smrtícím duelem a míří do čtvrtého, nicméně pořád věří ve svůj úspěch! „Jasně, že to vyhrajeme my,“ tvrdí taneční partner Jany Gonsiorové, se kterou tráví navzdory svému stavu na trénincích až osm hodin denně.

„Mám puchýře na nohou, naražené kosti a natažený svaly všude po těle. Nic fatálního mě ale zatím nepostihlo,“ zlehčuje Krejčíř, který i v posledním kole skončil v duelu. To už bude čtvrtý. „Už jsme s tím počítali, je to taková naše tradice,“ směje se Krejčíř, který ve splnění snu své taneční partnerky stále věří. Optimismus mu totiž neberou ani bookmakeři, kteří jej považují za outsidera soutěže.

Na jeho vítězství totiž vypsali kurs 3,1, zatímco Lucie Borhyová má 2,2 a největší šanci na vítězství má »Loskuťačka« Adéla Gondíková s kursem 1,7. „Pokud to náhodou nevyhrajeme, tak nevadí. Je pro nás obrovský úspěch i to, že jsme v nejlepší trojici,“ dodává Krejčíř, na kterého kromě dvou duelových tanců ve velkém finále čeká tango, muzikál a freestyle. Velké finále však nebude pro diváky Bailanda konečnou. O týden později totiž Nova vysílá speciální vydání, jehož obsahem má být podle našeho zdroje ze štábu Novy cesta každého soutěžního páru Bailandem.

28.5.2007


Zavolejte vypadlému tanečnímu páru z Bailanda do Aha!
Již v pondělí se můžete zeptat Ivy Kubelkové a Jaroslava Molnára na co budete chtít.

Jak prožívali soutěž?
Co teď budou dělat?
Jak prohra změní jejich životy?

Deník Aha! vám zprostředkuje živý rozhovor s vypadlým párem z Bailanda.
Zavolejte svým hvězdám do redakce Aha! Už v pondělí od 13.00 do 14.00 hodin. Na číslo 296 817 147

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.