Světla pasáže - KONEC! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Světla pasáže - KONEC!

Míša Kuklová, která byla jednou z hlavních hvězd seriálu, si musína svůj herecký comeback ještěchvíli počkat.
Míša Kuklová, která byla jednou z hlavních hvězd seriálu, si musína svůj herecký comeback ještěchvíli počkat. (Aha! – Marie Votavová)

PRAHA – Seriál televize Nova z právnického prostředí Světla pasáže končí! Podle informací deníku Aha! o tom minulý týden rozhodlo vedení televize. S právníky z obrazovek zmizí třeba i herečka Michaela Kuklová (38), která si přitom od seriálu slibovala svůj herecký návrat na výsluní popularity.

„Světla pasáže si měla časem vyměnit místo s Ordinací v růžové zahradě, u té se totiž plánovalo, že skončí a vysílat se bude maximálně jednou týdně. Světla pasáže se měla stát hlavním seriálem Novy a být vysílána dvakrát týdně. Jenže obliba Ordinace nekončí, naopak stále posiluje, a Světla pasáže za ní zůstávala v závěsu. Proto se další řada natáčet nebude a pokračovat bude jen Ordinace, už pátou řadou,“ tvrdí zdroj deníku Aha! „K ní by Nova ráda přidala i svůj vlastní sitcom, proto se teď veškeré tvůrčí snažení Novy soustředí na komediální scénáře ve stylu Přátel nebo Krok za krokem,“ dodává náš zdroj z televize Nova.

28.5.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.