Vyvolení 3 - Soutěžit chce i falešný tajemník | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vyvolení 3 - Soutěžit chce i falešný tajemník

Tereza Pergnerová nechce svůj případný návrat do VyVolených komentovat. Zřejmě rozhodnou peníze.
Tereza Pergnerová nechce svůj případný návrat do VyVolených komentovat. Zřejmě rozhodnou peníze. (Aha! – Marek Pátek, ČTK)

PRAHA – Pokračování úspěšné »primácké« reality show VyVolení 3 míří na obrazovky už po prázdninách a deník Aha! zná podrobnosti z tajného scénáře! „Ve vile se určitě objeví pár složený ze dvou členů jedné rodiny. Třeba matka s dcerou nebo babička s vnučkou.

Tajný scénář prozrazen!

V rodinných střetech se totiž dají rozehrát mnohem zajímavější emoce,“ těší se dramaturgové Primy, kteří by rádi přilákali zpět i tváře osvědčených moderátorů. A dostat se mezi VyVolené by chtěl i Lukáš Kohout, který se proslavil jako falešný tajemník ministerstva zahraničí!

Osoby moderátorů jsou zatím nejisté, teprve začalo tvrdé vyjednávání. Tereza Pergnerová (32), která již dříve rezolutně prohlašovala, že další VyVolené moderovat nechce, se zatím účasti brání.

„A nechci to vůbec nijak komentovat,“ řekla Tereza deníku Aha! Vše tedy nejspíš nasvědčuje tomu, že rozhodne honorář, jaký jí Prima nabídne. Opatrný je i Libor Bouček. „Na to ale můžu odpovědět, až přijde nabídka,“ říká Libor na otázku, jestli do »trojky« půjde. Zájem o moderování ale projevila už Eva Aichmajerová, která původně měla na starosti noční vysílání konkurenčního »nováckého« Velkého bratra.

A soutěžící? Do konkurzu se prý již přihlásil Lukáš Kohout, slavný »falešný tajemník«, který za státní peníze procestoval kus světa. Že by chtěl výhrou zaplatit dluh téměř půl milionu korun?

Mezi soutěžícími dramaturgové hledají i členy jedné rodiny. „Ideální by pro soutěž byly matka s dcerou nebo babička s vnučkou. Preferujeme ženský pár, mezi otcem a synem by asi k otevřeným střetům nedocházelo, muži své emoce více hlídají,“ prozrazuje náš zdroj z Primy s tím, že v každém případě se prý můžeme těšit na pestrou směsici lidských charakterů.

28.5.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.