Ťukněte si s celebritou! Moderátorka Alena Zárybnická slaví 47 | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Ťukněte si s celebritou! Moderátorka Alena Zárybnická slaví 47

Alena Zárybnická dnes slaví narozeniny. Přejeme všechno nejlepší.
Alena Zárybnická dnes slaví narozeniny. Přejeme všechno nejlepší. (Foto: Dana Kolářová)

47. narozeniny dnes slaví moderátorka Alena Zárybnická. Přejeme všechno nejlepší, hodně štěstí, lásky a samozřejmě to zdravíčko!

Alena Zárybnická vystudovala meterologii a klimatologii na Matematicko-fyzikální fakultě Univerzity Karlovy v Praze. Kromě meteorologie provází Alenu Zárybnickou životem i blízkost k letectví. Její otec byl pilot a její manžel je letecký inspektor. Sama Alena Zárybnická se věnuje sportovnímu létání a ráda také natáčí reportáže o létání.

Známá je však ze svého působení v ČT, a patří mezi oblíbené tváře, o čemž svědčí její opakovaná vítězství v diváckých anketách. Od roku 1997 moderovala Předpověď počasí, tři roky nato se stala navíc moderátorkou pořadu pro ženy Sama doma a od roku 2011 jsme ji mohli vidět i v magazínu o počasí Turbulence. Navíc je Alena Zárybnická vedle Marcely Augustové, Tomáše Hanáka a dalších neodmyslitelnou tváří sbírkového projektu ČT Pomozte dětem.

 



Přečtěte si
bursik
6. 12. 2016 • 11:47

drmolici pistolnice , dela z pocasi hokejovy zapas! NA JEDINY NADECH kulomet slov a Drama z pocasi.Nepomohly dopisy do ct chvilku jakz takz , ale zu je ve svem elementu,polyka konce slov a tryskem vysvetluje to co by slo zobrazit bez te nevkusacky.Augustova priserne dulezita v tesilovych kostymech dalsi prisera Ostatni ,,chlapci,, bez testosteronu ,kdo nam posila ty zjevy vcetne M.Maurerove domu do obyvaku

vigela
5. 12. 2016 • 09:56

Není, co dodat. Jen se připojuji k blahopřání.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.