Expremiér Mečiar: Podle policie šlo o otravu jedem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Expremiér Mečiar: Podle policie šlo o otravu jedem!

Vladimír Mečiar
Vladimír Mečiar (ČTK)

Čtyřiasedmdesátiletý expolitik si naplno užívá důchodu. Pěstuje švestky a chová ovce, na které má speciálně křížené psy. A právě oni se stali terčem zákeřných travičů!

"Ovčácké psy chovám už skoro 30 let. Nakupuji je na Ukrajině, poprvé jsem pro ně jel do Sevastopolu, kde je kříží na zakázku. A povedli se. Jenže zlí lidé mi je dole v Trenčianských Teplicích otrávili," popisuje tragické okamžiky Vladimír Mečiar v MfD. 

Podle šetření policie prý šlo dokonce o nějaký cizokrajný jed! "Nedávno jsem musel na Ukrajinu zase, koupil jsem štěně s papíry za 800 eur," svěřil se náš "bača" s tím, že v rámci bezpečnosti svého stáda nespoléhá jenom své na čtyřnohé kamarády: "Mám v chalupě i zbraň, italskou berettu!"

Přečtěte si
0707
24. 11. 2016 • 12:44

Proboha lidi styďte se a vzpamatuje se! Travte Mečiára a toho, kdo vám leze krkem nebo mu závidíte, ale nemučte a nevražděte kvůli svým páníčkům zvířata!!! Jak k tomu ti ubožáci příjdou. Pejsek nemůže za to, že ho vlastní nějaký tupec Mečiár nebo jiný lidský tupec! Zvířata jsou čisté dobré duše, zejména psi

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.