Tereza Maxová poprvé o svatbě: ANO s »cizím« prstenem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Tereza Maxová poprvé o svatbě: ANO s »cizím« prstenem!

Svatební fotky na památku si pořídila v šatech od návrháře Francesca Scognamiglia.
Svatební fotky na památku si pořídila v šatech od návrháře Francesca Scognamiglia. (Foto archiv T. Maxové)

Tajná veselka jako obří mejdan! Taková byla říjnová svatba Terezy Maxové (45) a jejího dlouholetého partnera, tureckého miliardáře a otce jejích dvou dětí Buraka Oymena (43). Až nyní ale topmodelka prozradila detaily velkolepých oslav, které trvaly tři dny.

Od 1. října, kdy řekla miliardáři své ANO, uplynulo už 52 dní. Zážitky ze svatby jsou pro ni ale stále hodně intenzivní. „Svatba s Burakem předčila veškerá má očekávání. Ani ve snu by mě nenapadlo, že mě k oltáři povede můj nejstarší syn Tobiáš, za družičku půjde dcera Mína a prstýnky ponese nejmladší Aiden. Byla to oslava lásky, rodiny a přátelství. A taky splněný sen mých dětí a Buraka,“ popsala Tereza svůj velký okamžik, během něhož vystřídala troje šaty. Na obřad měla róbu návrháře Francesca Scognamiglia, pak se převlékla do modelu od Valentina a na třetí svatební den měla ručně vyšívané šaty Alberty Ferreti.

Víc než šatů za statisíce si ale cenila šperků. „Měla jsem od mamky zapůjčený prstýnek po babičce. Náušnice mi věnovala jako rodinný šperk Burakova maminka den před svatbou. A na ruce mi přibyl snubní prsten,“ prozradila v rozhovoru pro Elle Tereza s tím, že toužila mít také věneček jako její maminka v den svatby. „Použili jsme luční květiny v kombinaci s hyacintem a nevěstiným závojem. Chtěla jsem původně konvalinky, jako měla moje mamča, ale nebyla jejich sezona,“ povzdechla si.

Turecké tradice
Druhý den nevěsta oslavovala podle tureckých zvyklostí, kdy je součástí tradiční svatby rituál Henna night. Jde o ryze ženskou záležitost s obřadem malování hennou na ruce. Pro tuto příležitost si Maxová pořídila speciální čelenku do vlasů, kterou koupila na Velkém bazaru v Istanbulu u designéra šperků pro hollywoodské filmy jako Troja.

Hříšný tanec
„Vždycky jsem si přála, aby si ten, koho si budu brát, se mnou zatančil jako první tanec na hudbu z filmu Hříšný tanec – Time of My Life. Burak, který tanci moc neholduje, to vzal jako důkaz lásky a poctivě trénoval,“ přiznala.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.