Tatiana Vilhelmová (38): Ztracena na natáčení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Tatiana Vilhelmová (38): Ztracena na natáčení!

Tatiana Vilhelmová
Tatiana Vilhelmová (Foto archiv ČT)

Nepřeberné množství lokalit měli možnost navštívit herci seriálu Já, Mattoni během jeho natáčení. Tatiana Vilhelmová (38) si však ani jedno místo nezapamatovala. Všechno totiž prospala.

Během neuvěřitelných 138 natáčecích dní se seriál tvořil pouhých 11 dnů v ateliérech. V rámci filmování, které trvalo více než rok, tak štáb spolu s herci velkolepého projektu procestoval řadu krásných míst nejen naší republiky, ale i sousedních zemí.

Neznámá místa
Představitelka manželky zakladatele stáčírny minerálních vod některá z nich stěží znovu navštíví. „Ve čtyři, v půl páté ráno mě nabere auto. Já si vezmu svůj polštářek a usnu. Pak se někde probudím a jdu rovnou do maskérny, kde mě dvě hodiny líčí a nasazují paruku. Pak se rozkoukávám během polední pauzy, kde jsem, pak zas točím a navečer jedu domů,“ svěřila Vilhelmová s tím, že kvůli náročnému natáčení nikdy neměla pořádně čas se po okolí podívat, a tudíž pořádně neví, kde všude se seriál odehrává.

Už to nenajde
„Často si říkám, že si musím zapamatovat, kde jsme byli, a že se tam musíme jet soukromě podívat. Česko má nádherná místa a památky, ale kde přesně se natáčelo, to vám fakt nepovím,“ dodala seriálová manželka Davida Švehlíka (44).

Lokality ve třech zemích
V průběhu 13 dílů budou na obrazovce k vidění reálné prostory a exteriéry po celém Česku, Rakousku a Německu. Z nejzajímavějších lokalit vedle Karlových Varů je Kroměříž, Žatec, Konopiště nebo Velké Březno.



Přečtěte si
joudajoudovy
29. 10. 2016 • 11:07

a jeste petice od brnaku za zemana http://www.petice24.com/brnnska_vyzva

joudajoudovy
29. 10. 2016 • 10:33

pucistka havloidni vzad! spojeni s estebaky vam neslusi... kdo jendou zradi, ve prospech svych osobnich vyhod, zradu zopakuje a ma pokriveny moralni kredit. horacek – sbt blokovana osoba http://svazky.cz/test/svazkyMT.php?display=bysvazek&iregcis=34484&utvar=X.%20S%20SNB kocab - stb, milost od husaka pred zahajenim setreni http://svazky.cz/test/svazkyMT.php?display=byarchiv&aaci=Z-4535&aaru=SEO%20VOS%20FM V petice na odvolani hermana http://www.petice24.com/odvolat_hermanna

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.