Veronika Žilková (45) - Stav miminka se prudce zhoršil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Veronika Žilková (45) - Stav miminka se prudce zhoršil!

Veronika Žilková
Veronika Žilková (: archiv)

PRAHA – Špatné zprávy! Zdravotní stav novorozeného syna Melichara herečky Veroniky Žilkové (45) a herce Martina Stropnického (50) je opět kritický! Jeho další operace plánovaná na začátek tohoto týdne se tak musela odložit na neurčito. „V noci z neděle na pondělí se stav pacienta zhoršil a v současné době je kritický. Za současné situace proto jeho operace nepřipadá v úvahu.

Pokud na začátku víkendu, kdy se jeho stav zlepšil, byly šance na přežití padesát na padesát, teď jsou výrazně nižší,“ prozradil nám jeden z lékařů podolské nemocnice, kde na resuscitačním oddělení v druhém patře malý syn slavné herečky bojuje o život!

Přitom se už zdálo, že malý chlapeček, pro nějž měli rodiče údajně připravené jméno Kryšpín, ale nakonec jej pojmenovali Melichar, má to nejhorší za sebou. V pátek večer se totiž jeho zdravotní stav stabilizoval a lékaři se začali pomalu chystat na třetí operaci jeho vrozené brániční kýly, která ho ohrožuje na životě. Jenže v noci z neděle na pondělí se všechno začalo komplikovat. „Zdravotní stav syna herečky Veroniky Žilkové se výrazně zhoršil a mění se každou minutu. Za současné situace je tak nemožné, aby byl pacient operován, jak bylo původně plánováno,“ popisuje člen lékařského týmu podolské nemocnice. Tam se malý Melichar narodil a tam svádí i svůj strhující boj o přežití.

„Na operace je ale převážen do motolské nemocnice, kde je na podobné zákroky lepší vybavení i vyškolený personál,“ dodává náš zdroj. Právě současný týden tak prý bude pro vyhlídky malého pacienta na přežití zásadní. A ačkoliv Žilková přesvědčovala média o opaku, podle svědectví z nemocnice za svým synem pravidelně dochází. „Už jsem ji tady několikrát viděla,“ řekla deníku Aha! jedna ze zdravotních sester v porodnici. Zdravotní stav nejmladšího potomka slavného hereckého páru budeme i nadále pečlivě sledovat.

22.5.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.