Dojemná fotka Brendy z Beverly Hills po další chemoterapii: Cítim, že to zvládnu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Dojemná fotka Brendy z Beverly Hills po další chemoterapii: Cítim, že to zvládnu!

Shannen v roce 1992.
Shannen v roce 1992. (Foto Instagram, Profimedia.cz)

Leží křehká a vyčerpaná, s dýchacím přístrojem před obličejem, ale nevzdává se. Americká herečka Shannen Doherty (45) bojuje s rakovinou prsu už více než rok. „Cítím, že to zvládnu,“ vzkázala fanouškům Brenda ze seriálu Beverly Hills 90210.

Se zákeřnou nemocí bojuje, jak jen umí, má to ale nesmírně těžké. Už přišla o vlasy, agresivní chemoterapie ji obírá o veškeré síly. Naposledy zveřejnila na Instagramu dojemnou černobílou fotku, na které po chemoterapii vyčerpaně leží na posteli, před sebou dýchací masku. Vypadá velmi křehce.

Na tanec to není
„Den po chemoterapii není pokaždé skvělý. Jeden není schopen tancovat, jíst nebo myslet na zítřek. Někdy se zdá, že se to nedá zvládnout. Někdy to přejde hned další den, někdy po dvou dnech, někdy se můžete pohnout až po šesti dnech. Naděje tady ale je. Možnosti jsou. Mojí »rakovinové» rodině a všem, co bojují... Zůstaňte stateční. Zůstaňte silní. Zůstaňte pozitivní,“ vzkázala desítkám tisíců fanoušků, kteří sledují její boj.  Jsem požehnaná
Shannen prožívá nejtěžší období svého života. ,,Navzdory všemu se cítím být požehnaná a jsem víc vyrovnaná s tím, kým opravdu jsem. Cítím, že svou nemoc zvládnu. I díky obrovské podpoře svých blízkých,“ uvedla herečka v rozhovoru pro britský Mirror Online.



Přečtěte si
mandat
26. 10. 2016 • 11:09

Nikoho nezajimas.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.