Fiala bez peněz! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Fiala bez peněz!

Na páteční Bailando přišli Jana Paulová a Zdeněk Fiala už jenom jako hosté. Vyzní jejich několikatýdenní snažení naprázdno?
Na páteční Bailando přišli Jana Paulová a Zdeněk Fiala už jenom jako hosté. Vyzní jejich několikatýdenní snažení naprázdno? (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – To je teda pech! Dny a týdny potu, dřiny i absolutního vyčerpání herečky Jany Paulové a jejího tanečního partnera Zdeňka Fialy jen tak pro nic? I to je možné.

Kliknutím zvětšete

Fiala totiž společně s ostatními vypadlíky přišel jako host na poslední Bailando, kde se nám svěřil s tím, jak je to skutečně s penězi, které v Bailandu získal pro Dům dětí a mládeže v Házlově! Dostanou se skutečně tam, kam mají?!

Peníze, které Fiala vytancoval v Bailandu, konkrétně šek na sto tisíc korun, vůbec nemusí připadnout právě domu dětí a mládeže, pro který Fiala tancoval. „Já vůbec nemůžu rozhodovat, kam ty peníze půjdou. Smlouvu s televizí Nova měl totiž Obecní úřad v Házlově a ten určí, na co se peníze použijí. Snad to bude na děti, ale máme tam i rybářský kroužek, hasiče…“ smutní Fiala. A jako by toho nebylo málo, pokud se skutečně nějaká část stotisícového balíku dostane na domov, určitě to nebude stačit. „Pokud by se k nám dostalo všechno, vystačilo by to tak na čtyři měsíce. My ale nemáme dost financí na to, abychom ten dům dětí mohli provozovat déle,“ tvrdí Fiala, který alespoň doufá, že se najdou lidé, kteří jeho domovu dětí a mládeže pomůžou přes internetovou burzu snů.

21.5.2007


Zavolejte vypadlému tanečnímu páru z Bailanda do Aha!
Dnes se můžete zeptat dalšího vypadlého tanečního páru
Richarda Tesaříka a Lady Komárkové ze soutěže
Bailando – tančím pro tebe, na co budete chtít.

● Jak prožívali soutěž?
● Co teď budou dělat?
● Jak prohra změní jejich životy?

Deník Aha! vám zprostředkuje živý rozhovor s vypadlým párem Bailanda.
Zavolejte svým hvězdám do redakce Aha!
dnes od 13 do 14 hodinna číslo 296 817 147.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.