Matka Jacksonových dětí Debbie Rowe (57) má nádor: Rakovina ji sblížila s dcerou Paris! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Matka Jacksonových dětí Debbie Rowe (57) má nádor: Rakovina ji sblížila s dcerou Paris!

Matka Jacksonových dětí Debbie Rowe (57) má nádor v prsu.
Matka Jacksonových dětí Debbie Rowe (57) má nádor v prsu. (Foto: Instagram, Profimedia.cz)

Dva roky spolu nepromluvily ani slovo. Dcera Michaela Jacksona (†50) Paris (18) neměla jednoduché dětství a se svou biologickou matkou Debbie Rowe (57) měla komplikovaný vztah. Nyní však, zdá se, cestu zpátky k mámě znovu nachází. Spojila je však bohužel smutná skutečnost. Exmanželka Jacksona trpí rakovinou…

Rakovina prsu byla bývalé zdravotní sestře Debbie Rowe diagnostikována letos v létě. Právě tato zpráva způsobila, že Paris Jackson prolomila své dvouleté mlčení a s matkou se opět zkontaktovala. Dokonce ji okamžitě a často začala navštěvovat. Jezdila za ní na ranč, Debbie zase často jezdila domů k Paris.



Miluju tě, mami
Debbie jen pár týdnů po sdělení hrozné diagnózy začala podstupovat chemoterapii a Paris jí je v těchto chvílích velkou oporou. „Jsem bojovnice, protože ona je bojovnice. Miluju tě, mami,“ napsala Paris pod fotku s mámou, kterou umístila na Instagram. Na ní na spánek líbá Debbie, která kvůli léčbě už přišla o vlasy.

Kritizuje léčbu
Jen pár hodin předtím Paris na sociální síti kritizovala drsnou léčbu. „Více lidí zemře na chemoterapii než na rakovinu samotnou,“ napsala Paris a přidala link na video o alternativní léčbě rakoviny pomocí látek obsažených v marihuaně (cannabis).

Debbie Rowe byla ženou Michaela Jacksona v letech 1996 až 1999? Vzali se jen rok poté, co se zpěvák rozvedl se svou první ženou Lisou Marií Presley (48). Byla ale spíše jen prostředkem k početí a odnošení dítěte.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.