Dara Rolins se loučila s Evou Skallovou (†36) písní: Daleko mi neuleť! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Dara Rolins se loučila s Evou Skallovou (†36) písní: Daleko mi neuleť!

Dara Rolins s Rytmusem přišli jako poslední.
Dara Rolins s Rytmusem přišli jako poslední. (Foto Aha! – Martin Hykl, Marek Pátek)

Na rozloučení s nejlepší kamarádkou přišla poslední. Zato se ale Dara Rolins (43) loučila se svou manažerkou Evou Skallovou (†36), která podlehla rakovině mozku, písní a srdceryvným, neutuchajícím pláčem. Přítel Rytmus (39) jí nestačit podávat kapesníky.

Na poslední rozloučení do strašnického krematoria Dara včera přišla čtyři minuty před začátkem. Nenalíčenou tvář zakrývaly tmavé brýle, byla celá v černém a prsty s černými nehty svírala pevně Rytmusovu ruku. Její květina už dávno ležela u sněhobílé rakve, ve kterém měla jednu z nejmilejších.

Dvě sestřičky
Z reproduktorů zazpívala Rihanna (28). Nad rakví promluvila Rola Brzobohatá (38), která spolu s Darou patřila k největším kamarádkám zesnulé. A z »kůru« se ozvala Dara. Zpívala píseň Daleko mi neuleť, kterou Eva tak milovala. Pojednává totiž o vztahu matky a dcery a po Skallové zůstala osmiletá Charlottka, jejíž vrstevnicí a největší kamarádkou je Dařina dcera Laura.

„Jsou jako dvě sestřičky a moc si přeju, aby to tak zůstalo napořád. Charlottce jsem tak moc chtěla pořídit sourozence, bohužel to nevyšlo,“ prohlásila Skallová dva měsíce před smrtí. Není tedy divu, že už od počátku pohřbu uplakaná Rolins se při této písni rozeštkala ještě víc, sundala si brýle a mačkala jeden kapesník za druhým. A když bílá rakev zajížděla, zpěvačka ji se strnulým výrazem v obličeji provázela pohledem do poslední chvíle.

Pusa do nebe
Po smutečním obřadu kvapně odešla. Ze svého smutku se vypsala na sociální síti: „Laura mi dnes říká – mami, ale zase je dobře, že tam nahoře nebude smutno ani Evičce, ani dědovi Dušanovi. A když měl dneska ty narozky, můžou spolu třeba na zmrzlinu...“ píše zpěvačka, která před čtyřmi měsíci přišla o tatínka Dušana Rolince.

„Chci na Evičku vzpomínat vždy s úsměvem. Ano, s úsměvem. Nevěřím na žádnou posmrtnou etiketu. To, co řídí moje pohnutky, je mé srdce. Usmívám se i nyní, když duše Evičky letí do nebe jako balonek...  PS: Tati, všechno nejlepší, posílám pusu po Evičce!“

Tatínkové v první řadě
Pohřeb to byl velmi emotivní. Nechyběl ani Evin partner Václav, který zůstal po boku své těžce nemocné přítelkyně až do posledních chvil a staral se o Charlottku. Přítomen byl také exmanžel a biologický otec Jiří Skall.

Oba seděli v první řadě stejně jako Evin otec, sestra, bratr a babička. Poslední sbohem přišli dát také moderátor Libor Bouček (35), zpěvák Dan Bárta (46), prezidentka Kapky naděje Vendula Svobodová (44) či moderátor a Evin spolužák z Vyšší odborné školy herecké Miroslav Šimůnek (38).


Z textu písně...
Daleko mi neuleť
Ty si tu spíš a to si buď istá,
všetko ti dám a vždy budem prístav.
Máš čas,
na prúdy slz, na more pús.
Máš čas,
no svoje sny nikdy neopusť.
Máš čas,
na prvý krach a tajný strach.
na veci, čo sú vo hviezdach.
Na dlhý let, na cestu späť,
ďaleko mi neuleť.
Všetku svoju lásku tebe dám,
budem blízko, kľúč vždy mám,
aj keď tvoj svet už nepoznám.



Přečtěte si
st.rec
6. 10. 2016 • 08:21

Asi to je největší událost o Rolins,jinak ticho po pěšině,hit žádný,kariéra skomírá.Smutné.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.