Svatba jako z pohádky: Maxová se tajně vdala v Turecku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Svatba jako z pohádky: Maxová se tajně vdala v Turecku!

Svatební foto Terezy a Buraka
Svatební foto Terezy a Buraka (Foto: Instagram.com)

Modelka Tereza Maxová (45) se tajně provdala za Buraka Oymena (43). Romantický obřad se odehrál na břehu moře v tureckém Bodrumu.

Na svatbě nemohly chybět její dlouholeté kamarádky modelka Eva Herzigová nebo návrhářka Klára Nademlýnská, která šla Tereze společně s Evou Herzigovou a Terezou Sverdlinovou za družičky. Mezi hosty bylo však i mnoho dalších slavných jmen – Daniela Peštová s partnerem Pavolem Haberou, Veronika Vařeková nebo Karolina Kurková. Nádherné svatební šaty byly z dílny italského designera Francesca Scognamiglia, který na obřadu nemohl chybět.

Pro turecký Bodrum se zamilovaný pár rozhodl zřejmě, protože zde žije rodina Buraka Oymenema, který je realitním magnátem. Modelka s ním má syna Aidena a dceru Minu. Rok na zpět Maxová plány na svatbu odmítala, prý jedině kvůli dceři… A Mina zřejmě dosáhla svého. Fotky z nádherného romantického obřadu si prohlédněte v naší fotogalerii.

Anketa

Myslíte si, že svazek s cizincem má budoucnost?
Celkem 91 hlasujících

 



Přečtěte si
Maran Atha
21. 2. 2023 • 17:49

Já ji mám ráda a vážím si jí jako člověka se srdcem na správném místě a zatím si také stojím. Již jen díky její nadaci a lidskosti. Naopak, již vzhledem komu, že sama mám větší nos po tatínkovi vím, že mnohem víc záleží na dokonalosti lidského srdce než jen dokonale tváří. I přes nedokonalý nos mi přijde tou nejkrásnější lidskou modelkou této i dřívější doby. Vážím si jí již jej pro to, že na sobě miluje svou nedokonalost a nehodla ji měnit, stejně jako já sama na sobě. Milujeme se takové jaké jsme, i bez plastik a předělávek, a to je právě ta největší sebeláska. To nejvíc co nám může pomoci dát světu to nejlepší z nás samých. Z našich osobností, duší i srdcí

-bello-
5. 10. 2016 • 00:41

Maxová je ošklivá a za tím si stojím, možná by jí pomohla burka nebo nikáb.Po tom převratu v Turecku bude tak jako tak potřebovat!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.