Téměř slepá Žaneta z Prostřeno: Skončila na JIP! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Téměř slepá Žaneta z Prostřeno: Skončila na JIP!

Přátelé se k Žanětě příliš dobře nechovají.
Přátelé se k Žanětě příliš dobře nechovají. (Foto FTV Prima)

Smůla se jí lepí na paty! Výřečná Žaneta Šťastná (24), která rozeznává jen světlo a tmu a pro sprosté slovo nejde daleko, by si měla najít lepší přátele. Na opilou soutěžící z Prostřeno! se totiž vykašlali a nechali ji opuštěnou na ulici.

„Žaneta prozradila, že se jí po natáčení pořadu stala další nehoda,“ svěřil deníku Aha! zdroj ze štábu o soutěžící, která má od dětství velmi slabý zrak. Poté, co ji před rokem její expartner napadl, se jí ještě zhoršil. Ve svém bytě, kde žije s kamarádkou, se sice orientuje dobře, mimo domov ji však musí vždy někdo doprovázet. Sama takřka nevychází.

„Kamarádi ji nechali opilou na neznámém místě bez věcí a na ulici. V záchvatu ji našli lidé a zavolali sanitku. Probrala se až na jednotce intenzivní péče,“ dodal zdroj s tím, že se prý Žaneta po špatné zkušenosti tak vyděsila, že přestala úplně pít. Vůbec jí tak nebude vadit, že se během Poslední večeře, kterou FTV Prima vysílá už zítra v 17.35 hodin, všichni rozhodnou abstinovat.



Přečtěte si
jajas
2. 10. 2016 • 12:15

Tak aspoň jedno plus, z vyděšení přestala pít!!!!!!To je snad dobře, ne? Jakoby nestačilo, že nevidí, tak ještě chlastat mi příjde na hlavu. A ten svůj slovník by si taky mohla změnit. Nevím, jestli by jí pomohlo opět "vyděšení", ale měla by na tom zapracovat. A barva vlasů je také šílená, s přirozenou barvou by i líp vypadala, když už se neumí chovat.

govana
2. 10. 2016 • 10:40

Žanetě přeji jen štěstí v životě! Na druhou stranu člověk který skoro nevidí nemá co dělat v kuchařské soutěži,je třeba hodnotit i zrakem né jen chutí. Prima z tohoto pořadu udělala šaškárnu a zve tam individua pro větší sledovanost .A to je špatně,tam má být člověk který miluje vaření a ctí toto řemeslo.

jeny.lopez
1. 10. 2016 • 20:20

Co ona ,ale tamta co ani neuvařila nic neuměla tak se zhroutila....Herečka

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.