Lukáš z Prostřeno: Našli ho mrtvého! Co se stalo doopravdy? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Lukáš z Prostřeno: Našli ho mrtvého! Co se stalo doopravdy?

Sivák nechápe, proč o něm někdo šíří, že spáchal sebevraždu.
Sivák nechápe, proč o něm někdo šíří, že spáchal sebevraždu. (Foto Aha! – Jakub Poláček)

Minulý týden byl nejkontroverznější postavou pořadu Prostřeno! na Primě. Bývalý kadeřník Lukáš Sivák (25), který v minulosti stříhal také Ivetu Bartovošou (†48), v pořadu promluvil o tom, že se před časem pokusil čtyřikrát o sebevraždu! Pátý pokus měl být úspěšný, psalo se v mailu, který dorazil do Aha!.

„Jsem pana Lukáše Siváka sousedka. Dnes kolem 16. hodiny ho kamarádka našla v bytě mrtvého,“ napsala v e-mailu jakási Alena Odstrčilová. Záchranná služba ale v sobotu neměla výjezd k sebevrahovi. Deník Aha! zavolal přímo Lukášovi. „Co je to za nesmysl? Já žiju, přijeďte se podívat,“ řekl do telefonu.

Bere prášky
Mezitím se informace o Lukášové údajné smrti objevila i v diskusích pod články o něm na internetu. Všude byla podepsána ona, Alena Odstrčilová! „Vím, odkud vítr vane, tahle žena už mně a manželovi v minulosti psala! Já jsem ale v pořádku. Ano, není mi z vysílání toho pořadu dobře, je to tendenčně sestříhané, abych z toho skutečně vylezl jako exot. Úplně jsem se rozsypal, proto beru prášky na uklidnění. Ale rozhodně nemám v plánu páchat sebevraždu,“ rozpovídal se během naší návštěvy. „Nechápu, proč o mě dotyčná takové nesmysly píše! Stejně tak se na internetu objevilo, že nemám výuční list nebo že mám dluhy. Tady se podívejte, že výučák mám. A pokud jde o dluhy: Mám dvě půjčky, ale řádně je platím. A exekuce jsou uhrazené,“ brání se nařčení Lukáš. Omlouvá se
„Tu travesti show jsem v Prostřeno! dělat nechtěl! Ale během natáčení mne k tomu vyprovokovali. Omlouvám se všem, které to pohoršilo. Omlouvám se gayům, kteří si teď myslí, že jsem komunitě chtěl udělat negativní reklamu. Mrzí mě to. Neměl jsem to v plánu, ale po sestříhání pořadu to tak vypadá,“ dodal Lukáš. „Jestli budou lidé ještě mého muže napadat, ať už virtuálně nebo třeba fyzicky, budu to řešit s právníky,“ pravil Sivákův manžel Vojta. Pár žije se svým pejskem Benem na Žižkově, odkud by se rád brzy odstěhoval někam do klidu.



Přečtěte si
Jouda14
26. 9. 2016 • 12:10

Nějak nestíhám, co všechno se tomuhle "člověku" urodí v hlavě. Bohužel se tu už ale nepíše o téhle jeho senzaci, které jsem se bohužel nevědomky v minulosti také účastnil: http://j.mp/SPY-sokujici-odhaleni-soutezicho Proto mohu potvrdit, že je to pravda.

PeteF
21. 9. 2016 • 21:37

Jakub Polacek nebo kdo to psal, umi krasne pohadky, mel by psat Vecernicky Jeden velky nesmysl. Me by zajimalo kam se podela maturita toho Lukase, kdyz v poradu CT Posta pro tebe tvrdi ze ma po maturite a ze nyni studuje vysokou skolu. Nebo kdyz vam tvrdi ze nema dluhy a pritom jsem videl papiry jeho veritele s podepsanym uznanim dluhu ktery nema vubec uhrazeny a s protokolem od policie CR. ODPOVEDI: tahle rubrika se jmenuje "drby" takze tady se pravda nehodi Jen skoda ze se mu ta sebevrazda fakt nepovedla. Urcite by mel slavny pohreb na ktery by prislo spousta lidi (ktere v minulosti podvedl)

antonuis.j
19. 9. 2016 • 17:10

To, co běží poslední dobou v TV je čirá hrůza, jen velice zřídka se objeví něco kvalitnějšího. Teď nás zaujal seriál Rapl, není špatný, hlavně díky Hynku Čermákovi, ale jinak.. škoda slov. Na Primě absolutní děs, jedině posté reprízované Vraždy v Midsomeru se nám líbí, o Prostřeno ani nemluvím - stačily mi upoutávky,nebudu ani komentovat! Ještě že máme obrovskou knihovnu, filmy na HD a DVD a v TV jedině Prima ZOOM, ČT2 a další slušné stanice. Ale jinak večer co večer s knížkou a sklenkou dobrého vínka, sem tam s whiskey a doutníkem... bez TV a v pohodě.

necesany
19. 9. 2016 • 15:48

MANŽEL

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.