Křest Soni Pavelkové: Mareš vykradl Hejmu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Křest Soni Pavelkové: Mareš vykradl Hejmu!

Leoš Mareš na cédéčko vylil celou lahev šampaňského, čemuž udiveně přihlížely Soňa Pavelková, Ilona Csáková a Vítek Pokorný (zleva).
Leoš Mareš na cédéčko vylil celou lahev šampaňského, čemuž udiveně přihlížely Soňa Pavelková, Ilona Csáková a Vítek Pokorný (zleva). (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – Jako by se třetí řada soutěže Česko hledá SuperStar vrátila! Alespoň to tak vypadalo na křtu nového cédéčka Soni Pavelkové (16) v pražském Lucerna Music Baru, kde postávali finalisté Martin Ševčík se Zbyňkem Drdou..

PRAHA – Jako by se třetí řada soutěže Česko hledá SuperStar vrátila! Alespoň to tak vypadalo na křtu nového cédéčka Soni Pavelkové (16) v pražském Lucerna Music Baru, kde postávali finalisté Martin Ševčík se Zbyňkem Drdou, v koutku si štěbetali Ilona Csáková s dramaturgem SuperStar Vítkem Pokorným a trochu znuděný Leoš Mareš (31) si psal v rohu baru esemesky!

Všechny pak zvedla ze židle až Soňa Pavelková, která na pódiu představila své nové cédéčko nazvané S´N´P. Mareše dokonce rozparádila natolik, že na cédéčko vylil celou láhev šampaňského a ještě »vykradl« citát svého kamaráda a porotce Ondřeje Hejmy, když na celé pódium křičel: „Soňo, to je oňo!“

Bývalou »SuperStaří« porotkyni Csákovou zase Pavelková dojala. „Já jsem tvůj odchod ze SuperStar hrozně obrečela!“ tvrdila všem muzikálová Kleopatra. A není divu! Management Pavelkové, když slyšel její hlas, neváhal založit vlastní vydavatelský label, na kterém právě Sonino debutové cédéčko vyšlo.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.