Borhyová přiznala, co jí doopravdy chybí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Borhyová přiznala, co jí doopravdy chybí!

Na Lucii Borhyovou se chlapi lepí neustále!
Na Lucii Borhyovou se chlapi lepí neustále! (Foto pro Aha! – Ivan Štefko a ara)

Plavovlasou moderátorku trápí nedostatek času pro sebe a tak si musí starat o svou vizáž v domácích podmínkách. Jo a velmi ji chybí jedna velmi příjemná a relaxační činnost!

Běháním kolem dětí ztratila Lucie velmi rychle kila nabraná v těhotenství. Péče o děti má ale i svou odvrácenou stránku. „Vzhledem k tomu, že mám spoustu práce a lítání kolem dětí, moc času na mě samotnou a kosmetické procedury mi nezbývá. To, že na kosmetiku nikam nedocházím, však plně vyrovnávám tím, že si sama dělám pleťové masky a dbám na důkladné čištění,“ řekla pro idnes.cz Lucie Borhyová.

„Co mi však opravdu chybí, jsou masáže. Miluji především ty aromatické, ale bohužel nyní nemám čas, abych si je dopřála. Pokud se mi v budoucnu uvolní byť jen chvilka, nenechám si takovou příjemnou masáž ujít," otevřeně přiznává oblíbená moderátorka.



Přečtěte si
-bello-
1. 10. 2016 • 21:25

diodaa no dovol !!!! prej ... nikomu nedala ... Já jsem žena a nejsem na ženský! Až se příště v tom chvalozpěvu rozjedeš, dávej bacha aspoň na ty rody A nekecej ! Borhyový cestu od mala umetala máma a když holka udělala to filmový učiliště, sbalila Jágra a dostala trafiku v TV Nova , kde začala s vařením kafe Železnému a skončila jako čtečka zpráv. Ta se nepere se životem, ta se pere furt sama se sebou. Ta krá.va omezená nafoukaná se domnívá, že TV Nova je tady pro ni, nikoli naopak!

antonuis.j
29. 9. 2016 • 07:47

No jistě, to je zase jen její nová sebeinzerce, loví nové koloušky a potřebuje třetího pancharta, svobodná stará slečna. A sice každý má jiný vkus, ale tahle plastová stará slečna od střelnice je umělá a ošklivá až hrůza, vyvalená jak když kocour tlačí do řezanky, hubu kolem celé hlavy, zmalovaná jak kraslice a hlavně zoufale blbá a tupá a šišlavá.

-bello-
29. 9. 2016 • 01:50

Kristepane, ona nemá čas?Má chůvu, má mámu, tátu, má Hrdličku k dceři, má jen 2-3 večery v práci, a nemůže na masáž. Ta je dojemná.Spíš jim asi došli mladí maséři .

eisenbieger
28. 9. 2016 • 20:28

ma novej nick nase slovena drive oxallis , pochcalis , dobrotka , spring a ja uz nevim co

diodaa
28. 9. 2016 • 19:46

Chápu zdejší diskutující a jejich negativní názory na nádhernou Lucku, no nikomu vám nedala, protože jí nesaháte ani po kotníky. Ona v životě už dokázala, a navíc se umí prát se životem i když ho nemá taky jednoduchý. Navíc je to překrásná žena, která je navíc chytrá, a navíc s velkou inteligencí. Lucko držte se, přeji vám štastný život, určitě to dotahnete hodně vysoko, moc vám to přeji. A přání pro redakci, prosím více fotek této krásky, hlavně v mini, pro příště.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.