Troška přišel s ovocem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Troška přišel s ovocem

Zdeněk Troška a Míša Dolinová přišli podpořit novou skupinu Hynka Tomma (uprostřed).
Zdeněk Troška a Míša Dolinová přišli podpořit novou skupinu Hynka Tomma (uprostřed). (Aha!: Kateřina Kalibánová)

PRAHA – Zpěvák Hynek Tomm (33) chce ovládnout hudební branži! „Dal jsem dohromady svou novou kapelu s názvem Tommband, která je složena jen z mladých, sympatických a talentovaných muzikantů,“ popisuje zpěvák, který si od své nové skupiny slibuje hodně zážitků a úspěchů.

Zpěvák Hynek Tomm (33) chce ovládnout hudební branži! „Dal jsem dohromady svou novou kapelu s názvem Tommband, která je složena jen z mladých, sympatických a talentovaných muzikantů,“ popisuje zpěvák, který si od své nové skupiny slibuje hodně zážitků a úspěchů.

Novou skupinu Tommband uvedli do hudebního světa režisér Zdeněk Troška a herečka Michaela Dolinová, kteří Hynkovi přišli popřát s kyticí a bedýnkou plnou ovoce. „Tohle je naše společná premiéra a první velké vystoupení,“ vysvětlil nadšeně Tomm, který se s Troškou léta přátelí. Dokonce si zahrál v jeho posledním Kameňáku, k němuž nazpíval i titulní melodii. V music klubu Misch Masch Hynek zazpíval nejen zbrusu nové skladby, ale i ty starší v novém kabátě. Na závěr nechyběla ani módní přehlídka agentury Veronika, která uzavírala celý hudební program.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.