Pocta Karlu Svobodovi (†68): Tajné jednání s Gottem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Pocta Karlu Svobodovi (†68): Tajné jednání s Gottem!

Karel Gott
Karel Gott (: archiv)

PRAHA – Karel Svoboda (†68) by měl radost. Koncert na uctění jeho památky, který pořádají jeho přátelé Karel Gott (GoJa) a Helena Vondráčková s manželem Martinem Michalem (Agentura MM), nebude jen jeden, ale podle všeho jich bude rovnou pět!

Karel Svoboda (†68) by měl radost. Koncert na uctění jeho památky, který pořádají jeho přátelé Karel Gott (GoJa) a Helena Vondráčková s manželem Martinem Michalem (Agentura MM), nebude jen jeden, ale podle všeho jich bude rovnou pět!

„Zatím se vše teprve připravuje a čeká se, až se do Prahy vrátí František Janeček, ale rád bych, aby koncertů bylo pět. Ne tak megalomanské, ale o to příjemnější a s lepší atmosférou. V Praze, Brně, Ostravě, Bratislavě a v Košicích,“ říká Martin Michal. S největší pravděpodobností se také pražský koncert nebude konat v Sazka Areně, jak plánovali organizátoři prvního projektu, který zkrachoval na nejasnostech s neexistující nadací Český mozek. „Mnohem více se mi zamlouvá třeba pražská Lucerna nebo GoJa Music Hall. Část výtěžku potom půjde na Karlův pomník, jinak by se ale mělo jednat o komerční akce, a ne o charitu,“ dodává Michal s tím, že data koncertů ještě určena nejsou, ale v úvahu přichází podzim 2007, nebo jaro 2008.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.