Věra Bílá hlásí návrat: Už zase zpívám! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Věra Bílá hlásí návrat: Už zase zpívám!

Věra Bílá po dlouhé době zavítala do společnosti, přišla na křest klipu Jarka Šimka. Zpěvačce bylo horko, proto se chladila mokrým ručníkem.
Věra Bílá po dlouhé době zavítala do společnosti, přišla na křest klipu Jarka Šimka. Zpěvačce bylo horko, proto se chladila mokrým ručníkem. (Foto Aha! – Pavel Machan, Robert Klejch)

Měla skvěle nastartovanou kariéru. Svou nespolehlivostí a gamblerstvím ji ale Věra Bílá (62) pohřbila, takže dnes bydlí na ubytovně. Když její manžel ležel na smrtelné posteli, zapřísahal ji, ať nevěší zpívání na hřebík. „Než umřel, slíbila jsem mu, že budu dál vystupovat,“ svěřila Aha! romská zpěvačka.

A co slíbila, to také dodržela! „Už nemám skupinu Kale, ale mám novou kapelu, se kterou hrajeme romské písničky v rockové verzi,“ pochlubila se Aha! zpěvačka. „Točíme nové cédéčko a budeme teď hrát hodně. Vracím se ve velkém na scénu,“ tvrdí Bílá přesvědčivě.

Má velký sen – dát si život do pořádku, nastolit v něm řád. „Na té ubytovně je to špatné. Myslím, že si takové jedna plus jedna zasloužím...“ míní Věra, která po delší době vyrazila do společnosti. Na křtu klipu Jarka Šimka (42) ale nevydržela kvůli nadváze dlouho stát. Zpěvačka se tím ale nijak zvlášť netrápí. „Nikdy jsem dietu nedržela, ani nechci. Mám cukrovku. Doktor mi řekl, ať jím, na co mám chuť. Jím tedy všechno – maso i bonbony... A musím zaklepat, nic mi není,“ tvrdí Bílá. Jaký lékář jí tenhle nesmysl doporučil, už ale neprozradila...

Chtěla po Nově milion a nedostala ani korunu!

Romská královna zpěvu chtěla v červnu žalovat televizi Nova za to, že ji prý zesměšnili v show Tvoje tvář má známý hlas. Nelíbilo se jí, že v podání Ivany Chýlkové (52) vypadala tlustší, než ve skutečnosti je. A taky se jí dotklo nemístné vtipkování porotce Jakuba Koháka (41). „Paní Chýlková za nic nemůže, já ji mám ráda. Za to, jak vypadala, můžou maskéři... Víc mě naštval ten, co řekl, že kradu. Já nikdy v životě nic neukradla, ani rohlík,“ zapřísahá se Bílá. Milionové odškodné se jí ale vyjednat nepovedlo. „Neměla jsem odvahu je žalovat, mám srdce prostě jinde,“ říká.



Přečtěte si
reiner
24. 7. 2016 • 11:46

Koho napadlo ji pozvat a co si od toho slibovali? To jídlo zřejmě schlamstne sama, nebo ho zpeněží, ale nevěřím, že by ho rozdala mezi soukmenovce.

antonuis.j
24. 7. 2016 • 11:30

Tak se "vrátila na scénu" - na křtu žebrala o peníze, pár lidí jí, chudince, přispělo, pak si nechala zabalit půlku rautu pro padesát lidí a odešla. Ostuda jak hrom. Je to na Super.cz. A bába zase může mazat k automatům, pár tisícovek vyžebrala.

majojo
22. 7. 2016 • 12:22

A ta francovka, tu jí jistě doporučil diabetolog.

majojo
22. 7. 2016 • 12:20

Není tlustá, za všechno můžou maskéři, zaslouží si nový byt, nejméně 1+1, aby ho mohla vybydlet.... Mimochdem, Kohák, jakkoli trapnej, neřekl, že Bílá krade, on řekl, že se mu ztratil mobil a řekl to v okamžiku, kdy se z maringotky vyhrnulo jisté etnikum, což byla taneční kreace k nezaplacení.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.