Pitt & Jolie v Praze: Jejich ochranka podvádí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Pitt & Jolie v Praze: Jejich ochranka podvádí!

Brad a Angelina si už za deset dnů, které jsou v Praze, vyšli i na dvě večeře mimo pronajatou vilu.
Brad a Angelina si už za deset dnů, které jsou v Praze, vyšli i na dvě večeře mimo pronajatou vilu.

PRAHA – To je teda síla! Nová ochranka Brada Pitta (43) a Angeliny Jolie (31), která v Praze natáčí svůj nový film, přišla s dalším »vylepšovákem«! Tentokrát si vypomohla s dopravní značkou »zákaz vjezdu«!


„Dělníci ze stavby naproti domu Angeliny Jolie odjeli i s jeřábem. Nechali tam volně stát přenosnou značku se zákazem vjezdu,“ řekla deníku Aha! paní bydlící v sousedství. „Ochranka ceduli vzala a postavila si ji doprostřed ulice a tím si tak usnadnila práci. Pak si ještě zavolali policisty, aby kontrolovali dodržování dopravního značení. Ti celý den řešili přestupky s řidiči, kteří vjížděli do ulice,“ dodala paní, která nechtěla být jmenována. Dopravní cedule zastávala neprávem svou funkci naštěstí pouze jeden den, teď se zase bude muset více snažit odhánět zvědavce ochranka. Jinak je hollywoodský páreček pošle opět domů jako předchozí ochranku.

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete


Autor: (srk)
Foto Aha! – Marek Pátek, Dalibor Puchta

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.