Petr Bende má klip podle svéhogusta | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Petr Bende má klip podle svéhogusta

Petr Bende, stříbrný fi nalista druhé řady soutěže Česko hledá SuperStar, natočil svůj druhý klip k písni Nad horů svítá.
Petr Bende, stříbrný fi nalista druhé řady soutěže Česko hledá SuperStar, natočil svůj druhý klip k písni Nad horů svítá. (pro Aha!: Radek KAFTAN)

PRAHA – Lyrický příběh písničky Nad horů svítá stříbrného SuperStára Petra Bendeho (28) získal videoklipovou podobu. Autorem klipu, jenž vznikal 3D animací kombinovanou s fi lmovými záběry zpěváka, se stal Jan Krejčíř.

Pro klip k současnému singlu Nad horů svítá ze zlatého alba »pb« vytvořil Krejčíř speciální grafiku a vzniklé hrdiny příběhu zmařené lásky ve válečné vřavě pak zasadil do 3D animace. Pro účely prolínání zpěvákova portrétu příběhem vznikly samostatné filmové záběry, které byly posléze nasazeny na animaci.

„Děj příběhu jsem bezprostředně ovlivňoval a s Honzou jsme diskutovali o každém detailu. A zejména konec příběhu je přesně podle mého gusta,“ přiznal deníku Aha! Petr Bende. Klip, jenž kombinuje 3D animaci s hranými pasážemi v jednom obraze, je u nás úplnou novinkou. Jeho premiéra proběhne v úterý 25. dubna večer v pořadu CZ&SK hity televize Óčko.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.