Vlastimil Harapes slaví 70 ve Státní opeře: Lásku mu vyzná Machálková! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vlastimil Harapes slaví 70 ve Státní opeře: Lásku mu vyzná Machálková!

Dnes večer ve Státní opeře Praha.
Dnes večer ve Státní opeře Praha. (Foto Aha! – Jakub Poláček, David Kundrát)

Už dnes večer oslaví ve Státní opeře Praha Vlastimil Harapes (69) blížící se sedmdesátku. Jako jedno z mnoha překvapení narozeninového koncertu A tančím dál... bude duet Leony Machálkové (49) a Martina France (52). Oba deníku Aha! prozradili, proč ho milují...

„Vlastík je moje srdeční záležitost. Vždy chodil na moje křty a koncerty, nikdy nevynechal. Vždy dorazil s velkou kytkou růží. Hodně času jsem s ním strávila povídáním o umění i vaření,“ svěřila deníku Aha! Leona. „Krásné na něm je, že na svůj skutečný věk vůbec nevypadá. Pořád je krásný chlap,“ vyznává se Machálková.

„Pan Harapes mě vždy dostane svými vtípky a  fóry,“  tvrdí France, který je také organizátorem narozeninového koncertu. „Když jsme se probírali jeho albem, překvapila mě fotka, na které je jako blonďatý jinoch. Uvidí ji i diváci ve Státní opeře,“ slibuje. Mezi gratulanty přivítá oslavenec spoustu zvučných jmen. Zazpívat mu přijdou namátkou Jiří Suchý (84) s Jitkou Molavcovou (66) a operní diva Dagmar Pecková (55). Chybět nebude ani jeho bývalá manželka Hana Zagorová (69), filmové partnerky Marta Vančurová (67), Zdena Studenková (62) či Jana Preissová (68).



Přečtěte si
zadnice
12. 7. 2016 • 10:51

Byl jsem s ním na internátě v Praze. Budil dojem namyšleného puberťáka, život ho asi změnil. Dosáhl významných úspěchů a přeji hodně zdraví a spokojenosti.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.