Emma Smetana otevřeně: Proč z Novy vyštípali Láďu Hrušku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Emma Smetana otevřeně: Proč z Novy vyštípali Láďu Hrušku!

Emma Smetana a Láďa Hruška!
Emma Smetana a Láďa Hruška! (Foto: ara)

Emma Smetana (28) patřila mezi oblíbené moderátorky televize Nova. Díky svému těhotenství je sice pořád zaměstnankyní, ale na obrazovkách už ji neuvidíte. Stejně jako spoustu jejich kolegů.

Krásná moderátorka měla už delší dobu pocit, že se v televizi děje něco zvláštního. Postupně totiž její kolegové systematicky odcházeli. „Bylo jich dost, tak vyjmenuju ty, kteří byli z mého pohledu pro redakci opravdu cenní. Pavel Šuba, později Daniela Badejová, David Vaníček, Tereza Robinson, Veronika Velcová, Zuzana Smiešková, Klára Brunclíková. A vlastně i Láďa Hruška, jehož úspěch neunesli ti, kteří ho nejdřív mediálně vyrobili a zároveň z něho profitovali,“ prozradila Emma pro Magazín DNES.

Láďu Hrušku doslova vyštípali. „Mnoha lidem vadilo, že je najednou slavný. Vnucovali mu svou představu o tom, že se chová nadřazeně tak dlouho, až ho nakonec vyhnali,“ řekla kráska. Proč všichni schopní lidé odešli, zůstává záhadou. „Většina z nich odešla sama a nikdo jim v tom ani na okamžik nebránil. Od svých nadřízených jsem buď nedostala odpověď žádnou, nebo arogantní v tom smyslu, že to není moje starost,“ dodala moderátorka.



Přečtěte si
dzery
2. 7. 2016 • 10:58

DivnejHruška a oblíbenej...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.