Fiala způsobil nové hlasování! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Fiala způsobil nové hlasování!

Zdeněk Fiala se svou lží Nově zasloužil o jedno hlasování navíc.
Zdeněk Fiala se svou lží Nově zasloužil o jedno hlasování navíc. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Tak tohle diváci Novy rozhodně nečekali! Během včerejšího večerního dílu taneční show Bailando totiž probíhalo jedno hlasování navíc. Kromě toho, že soutěž opustil jeden z párů, diváci také rozhodovali, zda v soutěži zůstane Zdeněk Fiala (26), který tancuje s Janou Paulovou. Ten totiž lhal Nově o své erotické minulosti, na kterou deník Aha! upozornil jako první už ve středu!

Kliknutím zvětšete

„Zdeněk nám před nástupem do pořadu lhal, to ovšem nic nemění na ušlechtilosti jeho snu. Rozhodli jsme se nechat diváky, ať rozhodnou, zda jim lež o jeho minulosti vadí natolik, že Zdeňka z Bailanda vyloučí,“ řekla nám koordinátorka Bailanda Johana Indráková. Fiala má totiž za sebou zkušenosti s focením nahých fotek, což televizi Nova striktně zapřel. Pokud tak diváci Fialu v soutěži nepodrží, velkého finále Bailanda se zúčastní místo tří pouze dva taneční páry.

„Na Nově se dělají tyto »vstupní testy« právě proto, aby se zabránilo takovýmto skandálům,“ tvrdí jeden ze členů štábu. Na Nově totiž před pár lety museli zrušit reality show Milionový pár, ve které účinkovala Ester Ládová, když propukl skandál s její pornominulostí. „Vrhá to totiž špatné světlo jak na Novu, tak třeba i na celebrity, které se tanečního souboje zúčastňují a investují tak do těch lidí spoustu svého času i energie,“ dodává náš zdroj. Do uzávěrky tohoto vydání však nebylo známo, zda diváci Fialu podpořili či poslali domů, ani zda vypadl pár Lucie Borhyová a Petr Pik či Zdeněk Podhůrský s Lenkou Sekaninovou.


Zavolejte vypadlému tanečnímu páru z Bailanda do Aha!

Již v pondělí se můžete zeptat dalšího vypadlého tanečního páru soutěže Bailando – tančím pro tebe, na co budete chtít.

● Jak prožívali soutěž?
● Co teď budou dělat?
● Jak prohra změní jejich životy?

Deník Aha! vám zprostředkuje živý rozhovor s vypadlým párem Bailanda.
Zavolejte svým hvězdám do redakce Aha!
Už v pondělí od 13 do 14 hodin na číslo 296 817 147.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.