Vdova po Radku Brzobohatém (†79) má konečně chlapa! Je o dost mladší a má to háček... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vdova po Radku Brzobohatém (†79) má konečně chlapa! Je o dost mladší a má to háček...

Čtyři roky po smrti manžela má Hana Gregorová novou známost.
Čtyři roky po smrti manžela má Hana Gregorová novou známost. (Foto: Facebook, David Kundrát, Martin Hykl, Marek Pátek)

Před čtyřmi lety se stala Hana Gregorová vdovou. Dlouho se na nový vztah necítila, dokud nepotkala Ondřeje (31). Zdá se, že po jeho boku se opět herečka cítí šťastná, úplně jednoduché to však tento pár mít nebude.

„Scházejí se spolu už nějakou dobu, podle všeho asi tři čtvrtě roku,“ prozradil Blesku dobře informovaný zdroj z hereččina okolí. Zatím se spolu neobjevují na společenských akcích, ale hereččino okolí už ho zná, to je jasné z fotografií, kterými se mladý krasavec chlubí na sociálních sítích.

Pohledný Ondřej však není bez závazků. Je ženatý a má dvě malé děti. Poněkud hořce působí fakt, že jeho rodina se o jeho sblížení s Hanou Gregorovou dozvěděla právě na sociálních sítích. „Rodina je z toho úplně v šoku,“ prozradil zdroj. „Nejhorší na všem je, že má dvě malé děti,“ prozradil zdroj Nedělnímu Blesku.

Vdova po Radku Brzobohatém už však svůj objev rodině představila. Podle fotografií se zdá, že její přítel si padl do noty i s jejími dětmi Rolou Brzobohatou a Ondřejem Brzobohatým. Nevadí jim ani fakt, že přítel Gregorové je ještě o dva roky mladší než její syn. „Když má chlap o 40 let mladší ženu, tak ho všichni obdivují a je to úžasný. A když je to naopak, tak je to hrozný a každý se nad tím podivuje,“ uvedla Gregorová pro Top Star s tím, že ženy v jejím věku jí velice dobře rozumějí.

 



Přečtěte si
ararat
27. 6. 2016 • 09:42

-bello- 22. 06. 2016 16:12 a nejen tady i jako mekanik a dokonce tři příspěvky...proč asi že ty magore a o svatadale ani nemluvím,máš v tom nějaký hokej

-bello-
22. 6. 2016 • 16:12

úsměvný je, že mi tady prvně smazali příspěvek , ale v čem je závada , když řeknu, že Gregorová tady u nás loví mladé mřenky, zatímco na rodné Slovači má "ogary " a proč tady opruzuje, když má baráček na Slovači nedávno zainvestovaný ? Tak v čem je chyba?Nebo , že by Šmuclerová ? Anebo už pouhé jméno Nagyová chrání ´tuhle slovenskou dorotu?

6010
21. 6. 2016 • 11:30

Z těchto odposlechů úplně čiší, jak měla Nagyová Nečasovou "ráda" a nechala jí sledovat, aby jí nikdo neublížil.Ta soudkyně musí být buď hloupá a nebo jimi šíleně zastrašená.Měli by tu soudkyni okamžitě vyměnit.

nikal
21. 6. 2016 • 09:29

.. já jen nechápu jejich potřebu předvádět se ...je stejně to stejně ubohé, jako sama představa aktu mezi těmito dvěma lidmi...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.