Jiří Pomeje začal makat rukama! Zaměstnanec měsíce z něj asi nebude... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Jiří Pomeje začal makat rukama! Zaměstnanec měsíce z něj asi nebude...

Ještě že má Jirka kolegy, kteří se narozdíl od něj neradi fotí.
Ještě že má Jirka kolegy, kteří se narozdíl od něj neradi fotí. (Foto Aha!: Karel Kopáč)

Nejméně výkonný číšník v zemi! Tím se na celé léto stal Jiří Pomeje (51). Kvůli sázce každý víkend čepuje pivo a roznáší kafe ve známém motorestu. Být ale za barem sám, tak hosté leknou žízní!

Velké překvapení o víkendech čeká na zákazníky motorestu na trase Brno – Praha. Obsloužit je o víkendech nepřijde totiž nikdo jiný než herec Jiří Pomeje. „Vsadil jsem se s majitelem podniku, že zvládnu pracovat rukama a on tomu nechtěl věřit,“ prozradil Pomeje, jak se k nové práci dostal.

„Jsem tu jen o víkendech, zato ale celé léto. Pro herce je to výborná zkušenost, jak se setkávat s lidmi a slyšet jejich názor na svou osobu,“ pochvaluje si. Jenže u toho se moc nepředře. Včera měl nastoupit na směnu úderem desáté, jenže ještě krátce po jedenácté po něm nebylo ani vidu ani slechu. „Pracuji jako ostatní a nejsem tu jen na parádu, ale skutečně roznáším to, co si lidé objednají,“ i tak tvrdí Pomeje, který je víc než pinglem spíš maskotem motorestu.

„No taky se stává, že přijede autobus a hodinu se se mnou všichni fotí,“ směje se Pomeje. Je vidět, že práci nevymyslel. Kdyby byl za barem sám, tak jí moc neudělá. A namísto nadšených obdivovatelů, by měl v lokálu vyprahlé a naštvané hosty...



Přečtěte si
husakovodite
20. 6. 2016 • 15:12

Jako fakt mě se.rete kydáte na něho špínu. Padnout na držku může přece každej, doba je zlá. Ale to jsme my čecháčci ještě si kopnout.

britva
20. 6. 2016 • 14:56

naprostej iddiot, nezájem i kdyby kydal houna v kravíně

ivoadler
20. 6. 2016 • 13:11

Je to lempl. Proto má problémy s výkonností.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.