I největší celebrity mohou být skutečnými přítelkyněmi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

I největší celebrity mohou být skutečnými přítelkyněmi!

Reese Witherspoon a Kate Winslet.
Reese Witherspoon a Kate Winslet. (Foto: Profimedia.cz, ara)

I když se říká, že ve světě showbyznysu se jde přes mrtvoly, i celebrity si potřebují vylít srdíčka a proto mají po svém boku věrné kamarádky. Jsou to samozřejmě také slavné osobnosti, nikdo jiný by je totiž určitě nepochopil. Nezávidí si, nepomlouvají se navzájem, naopak společně pijí víno a vychovávají děti!

Jennifer Aniston (47) a Courteney Cox (51)
Seznámily se jak jinak než při natáčení seriálu Přátelé na začátku 90. let a kamarádkami zůstaly až dodnes. Jennifer šla dokonce za kmotru dceři Courteney Coco.


Victoria Beckham (42) a Eva Longoria (41)
Když se Beckhamovi v roce 2007 kvůli Davidově novému fotbalovému angažmá přestěhovali z Velké Británie do USA, ujala se Eva Ameriky neznalé Victorie. Spojovala je láska k módě i stejný smysl pro humor. V průběhu let byla Victorie Evě oporou, když jí kvůli nevěře krachlo manželství a procházela dalšími neúspěšnými vztahy. Eva naopak za Victorií létala do Londýna a podporovala ji v podnikání. Eva se stala kmotrou Victoriiny dcery Harper a ta jí na oplátku navrhla svatební šaty.
Reese Witherspoon (40) a Kate Winslet (40)
Herečky se seznámily v roce 2007 a padly si do noty. „Představte si to štěstí, když se do sousedství přestěhovala Kate Winslet, zazvonila u mě a řekla: Darling, manžel je pryč na natáčení a myslím, že naše děti jsou stejně staré. Mohou si spolu hrát? A mimochodem, už je skoro 9 ráno a já nemám nic na pití, máš nějaké víno?“ vzpomíná na první konverzaci Reese.
Salma Hayek (49) a Penelope Cruz (42)
Mexičanku Salmu a Španělku Penelope spojili v Hollywoodu jak rodný jazyk, tak fakt, že jsou tam cizinkami. Zahrály si spolu jednou ve snímku Sexy Pistols a Salma třeba i svěřila své krásné vlasy do péče kamarádky, která vyrůstala v kadeřnictví a tak se vyzná. Mají pro sebe dokonce poněkud zvláštní přezdívku vejce. „Když jsme spolu pracovaly, ještě jsme neměly děti, tak jsme spaly mnohem víc, než teď. Spaly jsme často ve stejné posteli, a když se mě snažila vzbudit, říkala mi vejce (španělsky huevos-pozn.red.),“ přiznala v rozhovoru Penelope.
Nicole Kidman (48) a Naomi Watts (47)
Australanky spolu chodily na střední školu, spřátelily se ale až při konkurzu na reklamu na plavky. Zakázku nedostala ani jedna z nich, kamarádství ale vydrželo dodnes. Hrály spolu ve filmu Flirtování a spojuje je prý záliba v černém humoru. „Chodíme na nóbl večírky, ale také třeba jen sedíme v pokoji a kecáme spolu do úmoru,“ řekla Naomi. Také prozradila, že jí Nicole zachránila kariéru, když jednu dobu trpěla velmi nízkým sebevědomím. Obě jsou se svými manžely už 11 let a každá má dvě děti.
Beyoncé (34) a Gwyneth Paltrow (43)
Zpěvačka a herečka se zapovídaly na jedné benefiční akci v New Yorku a i když Gwyneth zrovna nové přátele nehledala, byly to kmošky na první pohled. Gwyneth byla tehdy ještě vdaná a tak páry chodily na společná rande a navštěvovaly se. Beyoncé pomohla herečce se připravit na její hudební představení, Gwyneth ji zase podržela poté, co se na veřejnost dostalo video, jak jejího manžela ve výtahu mlátí její sestra. „Jednou bych chtěla být jako ona,“ prohlásila Beyoncé. Gwyneth ji na oplátku zase označila za nejtalentovanějšího člověka na planetě.
Drew Barrymore (41) a Cameron Diaz (43)
Seznámily se, když bylo Drew 14 let, měla už za sebou pár rolí a pracovala v kavárně, aby našla v životě nový směr. To se 16letá Cameron v showbyznysu teprve rozkoukávala jako modelka. Drew kolegyni z filmu Charlieho andílci říká Poo Poo a měla ji i za družičku.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.