Těhotná Verešová - Ona pije alkohol! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Těhotná Verešová - Ona pije alkohol!

Těhotná Andrea Verešová
Těhotná Andrea Verešová (Plus1deň – Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Horečka slavnostní noci při vyhlašování slovenské Miss pořádně zasáhla i Andreu Verešovou (26)! Modelka, která je v sedmém měsíci těhotenství, totiž na večírku rozhodně nezůstala nasucho! Fotograf slovenského deníku Plus1deň ji nachytal se sklenicí piva, a tato fotografie okamžitě na Slovensku rozpoutala skandál!

Andreo, ohrožuješ své miminko! To je ti jedno?

Podle reportéra to totiž rozhodně ten večer nebylo pivo první! Těhotná Andrea asi zapomněla na to, že jedno velké pivo je zhruba tolik, jako kdyby vypila půl deci tvrdého alkoholu. Navíc, útlé ženy jako je ona, toho snesou o mnoho méně. Jenže podle slovenských novinářů Andrea o pátečním večeru popíjela jako chlap! Co na to asi říkal její manžel Daniel Volopich? Těžko říci, Andrea však nebyla jediná, koho vyhlašování slovenské Miss pořádně rozdovádělo.

Jedinou sukni na pokoji tu nenechal Sagvan Tofi , hvězdou večera ale byla Jana Kirschner. Zpěvačka se asi rozhodla zapít svoje osobní problémy a dluhy, a z vypitých skleniček se jí zatočila hlava a skončila na podlaze! „Přišla jsem o všechny peníze během natáčení nového alba v Londýně. Peníze mi došly po pár měsících. Každým dnem mi narůstá dluh. Netušila jsem, že mi bude tak mizerně,“ přiznala Kirschner.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.