Daniela Šinkorová Přežila útok nožem! Od drogového dealera | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Daniela Šinkorová Přežila útok nožem! Od drogového dealera

Daniela Šinkorová
Daniela Šinkorová  (: Archiv)

PRAHA – Strach o život, stažené hrdlo a hrůza v očích! Její pohled se nemohl odtrhnout od špičatého a ostrého hrotu špinavého nože, který na ni vytáhl drogový dealer s vážně míněnými slovy »zabiju tě«! Žádný scénář, ale tvrdá realita, jakou si prožila hvězda nováckého seriálu Ordinace v růžové zahradě Daniela Šinkorová (34)!

„Viděla jsem člověka, jak prodává drogy dětem,“ popisuje Daniela svůj otřesný zážitek. „A když jsem mu řekla, že zavolám policajty, tak řekl úplně vážně, že mě zabije,“ dodává populární herečka v rozhovoru v magazínu Pátek Lidových novin. Doba, kdy se tahle holka ze slovenské Nitry teprve škrábala na výsluní českého showbyznysu pro ni byla celkově složitá, a proto setkání s drogovým dealerem není jediný negativní zážitek Daniely.

„Pamatuju si, jak jsme bydlely s kamarádkou ve vlhkém sklepním bytě, mívaly jsme vlhké peřiny i oblečení a byly z toho nemocné. A na zamřížovaná okna nám po ránu ťukali Ukrajinci, když šli na stavbu. Jedna místnost, bytná se nám chodila hrabat ve věcech. A za to jsme platily sedm tisíc měsíčně, to byl před třinácti lety majlant,“ vzpomíná Šinkorová na své krušné začátky s tím, že dnes už jezdí v mercedesu a může si koupit, co se jí líbí. Prostě, kdo umí, umí!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.