Missky v akci: Kolo si vyměníme samy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Missky v akci: Kolo si vyměníme samy!

„Masáž, sprcha – a teď si připadám, jako bych se znovu narodila,“ pochvalovala si Kateřina Sokolová.
„Masáž, sprcha – a teď si připadám, jako bych se znovu narodila,“ pochvalovala si Kateřina Sokolová. (Aha! – Petr Novotný)

KARLOVY VARY – Cesta vítězek soutěže Miss ČR z Prahy do Karlových Varů na předávání jedné z cen se včera zvrhla v hotové silniční peklo! Jízda, která do sto třicet kilometrů vzdáleného letoviska běžně trvá přes hodinu, se Kateřině Sokolové (18), Veronice Pompeové (21) a Veronice Chmelířové (20) protáhla na čtyřnásobek!

„Nejdříve jsme se cestou ocitly v dlouhatánské koloně kvůli frézování vozovky, poté nás policie kvůli nehodě přesměrovala na několikakilometrovou objížďku a jako by toho nebylo dost, nakonec jsme píchly kolo,“ postěžovala si deníku Aha! Kateřina Sokolová.

Cestu do Karlových Varů za předáním jedné z cen soutěže Miss, celoročního pitného režimu vody Aquila, původně krásky braly jako příjemný výlet. Náladu jim nezkazil ani ranní déšť, který je na cestu vyprovodil. „V autě jsme nejdřív posnídaly a klábosily, všechno bylo fajn. Pak se to ale nějak zadrhlo a z cesty se stalo hotové martýrium,“ říká letošní Miss Kateřina Sokolová. Hned za Prahou se totiž dostaly do kolony, kde uvízly mezi supícími kamiony a nervózními řidiči celou hodinu, během které popojely pouhých pár kilometrů.

Ani poté si ale nemohly vydechnout. Další část karlovarské silnice M6 byla zatarasena kvůli nehodě, při které z auta vytékala kontaminovaná látka. Silnice nakonec byla uzavřená celou část dne. A právě na objížďce po rozdrkotané silnici zřejmě dívky píchly pneumatiku! „Auto s sebou cuklo a bylo špatně ovladatelné. Musely jsme zastavit a k naší hrůze jsme zjistily, co se stalo. Společnými silami jsme ale kolo nakonec vyměnily,“ dodává Sokolová, která je hrdá, že se dokázala obejít bez mužské pomoci. Auto s novináři, kteří jim jeli v závěsu, přijelo, až když už bylo hotovo! Všechny tři dívky by si tak vedle titulu královen krásy zasloužily i uznání za zručnost! Po příjezdu do Varů však byly za svou statečnost náležitě odměněny. V hotelu Promenáda na ně totiž kromě ceny, kvůli níž cestu podnikly, čekaly i luxusní wellness lázně, bahenní masáže a příjemné relaxační koupání ve vířivce!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.