Hadašové poškrábali auto! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hadašové poškrábali auto!

Měsíc staré auto Lucie Hadašové už stihnul někdo poškrábat.
Měsíc staré auto Lucie Hadašové už stihnul někdo poškrábat.  (Aha!: Marek Pátek)

PRAHA – České Miss Lucii Hadašové (20) se smůla lepí doslova na paty! Nejenže ji už od začátku jejího vítězství v soutěži provázejí různé skandály, ale k úhoně přišlo i její nové auto, které v rámci svého triumfu dostala.

České Miss Lucii Hadašové (20) se smůla lepí doslova na paty! Nejenže ji už od začátku jejího vítězství v soutěži provázejí různé skandály, ale k úhoně přišlo i její nové auto, které v rámci svého triumfu dostala.

Ani ne měsíc starý vůz jí někdo závistivě poškrábal a k tomu si dal pěkně záležet. Šrám dlouhý skoro přes celé přední dveře je totiž viditelný na první pohled a vyrytý až na plech. „To snad není pravda, já jsem si toho vůbec nevšimla,“ stěžovala si Lucie, která rovnou vyloučila, že by si tuhle automobilovou kosmetickou vadu, mohla přihodit sama. „Řídím už docela dlouho a o své auto se vždycky pravidelně starám a dávám si sakra pozor. Tohle tedy musí být práce někoho jiného,“ dodala Misska.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.