Legendární Arabela Jana Nagyová (57): Sekla s herectvím! A má se dobře… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Legendární Arabela Jana Nagyová (57): Sekla s herectvím! A má se dobře…

Arabela byla největší rolí Jany Nagyové.
Arabela byla největší rolí Jany Nagyové. (Foto: ara)

Od uvedení oblíbeného seriálu Arabela režiséra Václava Vorlíčka (85) uplynulo už 37 let. U představitelky hlavní role, slovenské herečky Jany Nagyové (57), došlo od té doby k velkým změnám…

Přestože měla díky popularitě získané rolí v oblíbeném seriálu ještě několik hereckých příležitostí, dá se o Nagyové mluvit spíše jako o herečce jedné role, se kterou bude navždy spojována. Hlavní role ve slavném seriálu jí sice zajistila popularitu, k velkým hereckým příležitostem už se později nedostala, možná s výjimkou filmu Smrt stopařek, kde se stejně jako v Arabele opět objevila po boku Dagmar Patrasové (59).


O velkém štěstí se nedalo mluvit ani v případě jejích vztahů. První manželství s Miro Kubovičem, do kterého vstoupila velmi mladá, se záhy rozpadlo. Vydařené nebylo ani soužití s druhým manželem, podnikatelem Haraldem Schlegelem, se kterým má dvě děti. Provdala se za ním do Německa, čímž se zároveň vzdala své herecké kariéry. Ta ve druhé polovině 80. let už stejně stagnovala, takže nešlo zas o tak velkou oběť. Začátkem 90. let bohužel skončilo i toto manželství a Nagyová se vrátila na čas do Prahy. Neúspěšné pokusy o podnikání v oblasti kosmetiky ji ale přesvědčilo o tom, že jí v Čechách nejspíš pšenka nepokvete, a tak se vrátila do Německa podruhé.

Tentokrát se na ni už však usmálo štěstí. Se svým třetím manželem Toni Pulmem je dodnes ve spokojeném vztahu, má s ním dceru Sophii Emmu, kterou porodila ve třiačtyřiceti letech, informoval týdeník Aha! pro ženy. Jana Nagyová-Pulm je dnes úspěšnou podnikatelkou a užívá si spokojeného života.



Přečtěte si
dandova
20. 3. 2016 • 18:02

ivoadler
20. 3. 2016 • 16:29

No vida, co je třeba ke štěstí - seknout s herectvím.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.