Unikátní věštba pro Česko: Čeká nás období hrozeb a útoků! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Unikátní věštba pro Česko: Čeká nás období hrozeb a útoků!

Tohle jsou údajně palmové listy s věštbou pro Českou republiku. Naštěstí to nepřečteme, ale vize není právě optimistická.
Tohle jsou údajně palmové listy s věštbou pro Českou republiku. Naštěstí to nepřečteme, ale vize není právě optimistická. (Foto Aha! – Monika Brabcová)

Problémy s uprchlíky, teroristické útoky, menší bezpečnost, více nemocí, epidemií a úmrtí. Tak prý bude v České republice vypadat rok 2016. Alespoň tak to stojí v Knihovně palmových listů v Indii. Je tu ale i dobrá zpráva – další tři roky se nám bude dařit, přijde rozvoj i nová vláda. Další krize nás podle věštby čeká až v roce 2020…

Více úmrtí, méně dětí!

„V roce 2016 nás neohrozí žádná velká přírodní katastrofa, zvýší se úmrtnost, včetně
počtu sebevražd. Bude nižší počet sňatků a vyšší rozvodovost.“

Největší hrozba? Migranti!

„Zvýší se migrace. I Češi budou odcházet do sousedních zemí. Migranti zapříčiní větší
problémy v následujících šesti měsících. Vezmou práci místním lidem, Češi pozbudou některých sociálních výhod. Dojde k ztrátě pozice země ve vazbě na Evropskou unii kvůli
rozdílným názorům na uprchlíky. EU bude vyvíjet tlak na Čechy, aby přijali migranty. Vláda a další organizace udělají správná rozhodnutí, nebude to ale stačit a vyskytnou se problémy.
Češi ztratí svou sílu, rozdělí se do dvou až tří názorových skupin, které proti sobě půjdou“

Pozor na terorismus...

„Hrozí zde teroristický útok a také sebevražedné bombové útoky.“

Gejza Valent zprostředkoval věštbu a našel v Indii nový spiritualismus.

Celý článek si můžete přečíst v Nedělníku Aha!

Přečtěte si
1pravda1
14. 2. 2016 • 22:57

Viděla jsem 168 hodin a nemusím být ani jasnovidec abych věděla, že ČT jde do sra-ček a to za naše poplatky, nedala bych jim nic. Reportáž, kdy prý Asadova syrská armáda mučí zajatce a přitom nikde není jasné z těch neuvěřitelně brutálních zásahů, kdo a koho mučí. Ale oni nám tu propagandu proti Rusku tlačí horem dolem. A protože musí uvádět zdroj, tak se dovíme, že na natočila ruská média, která jsou ovšem na straně Asada, stejně jako Rusko a je jediné, které tam je do země oficiálně pozvané. Opravdu si někdo myslí, že ruská média budou ukazovat mučení, která údajně!!! dělá syrská armáda? Ovšem jako propaganda proti Asádovi a Rusku se hodí vše.

stekajicikocka
14. 2. 2016 • 14:12

Nepotřebuju být jasnovidec, jelikož "jak s e do lesa volá, tak se z lesa ozývá, a osud Země je tedy daný. Jen je otázka času, podle vlád, zda nějaký vývoj urychlí nebo zppomalí. A jestli je vůbec dobré brzdit ten pád, který je už daný/ zahájený/, tak to je otázka.Možná by bylo lépe dopadnout na dno a začít od začátku.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.