CJ Bolland přiletí v květnu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

CJ Bolland přiletí v květnu

Belgický diskžokej CJ Bolland vystoupí koncem května a června na třech diskotékách v České republice.
Belgický diskžokej CJ Bolland vystoupí koncem května a června na třech diskotékách v České republice. (: Universal)

PRAHA – Nejlepší belgický diskžokej CJ Bolland vystoupí příští měsíc dvakrát v České Republice. „V Čechách jsem již několikrát byl a hrát u vás je pro mne vždy velkým zážitkem. Máte prostě skvělé párty people,“ řekl deníku Aha! v telefonickém rozhovoru CJ.

Nejlepší belgický diskžokej CJ Bolland vystoupí příští měsíc dvakrát v České Republice. „V Čechách jsem již několikrát byl a hrát u vás je pro mne vždy velkým zážitkem. Máte prostě skvělé párty people,“ řekl deníku Aha! v telefonickém rozhovoru CJ.

CJ Bolland, jeden ze zakladetelů techna a elektronické hudby vůbec, míří do České republiky a je jedním z nejuznávanějších DJs, producentů a remixerů v oboru. Navíc je i majitelem labelu Mole Records, u kterého pravidelně vydává svoji tvorbu, například taneční megahity Sugar is Sweeter, It´s Ain´t Gonna Be Me nebo Carmague, ale i remixy takových hvězd, jakými bezesporu jsou Depeche Mode, Moby nebo Prodigy. Svělý taneční nářez v duchu energické electro a techno music předvede belgická diskžokejská hvězda v pátek 25. května v Music Parku v Hodkovicích nad Mohelkou, v sobotu 26. května v Clubu Amonet v Předhradí u Skutče a poté za měsíc, v pátek 29. června v Kulturním centru Karlov v Benešově.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.