Tanečník Dejdar: Na Slovensku se mu vysmáli! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tanečník Dejdar: Na Slovensku se mu vysmáli!

Martin Dejdar tančí ve slovenském Bailandu s Patrícií Krajčovičovou. Nyní v neděli se dokonce představil v ženských šatech.
Martin Dejdar tančí ve slovenském Bailandu s Patrícií Krajčovičovou. Nyní v neděli se dokonce představil v ženských šatech.

BRATISLAVA – Herec a moderátor Martin Dejdar (42) je porotě slovenské verze taneční show Bailando pro smích! Hned v prvním díle si musel vyslechnout tvrdou kritiku svého tanečního umění.

Kliknutím zvětšete

Jeho taneční partnerka si navíc stěžuje, že zatímco ostatní v podstatě relaxují mezi přenosy v Bratislavě, ona musí kvůli každému tréninku jezdit za vytíženým Dejdarem až do Prahy!

„Martine, vršek dobrý, spodek žádný. Tančíš naprosto bez výrazu,“ slyšel zdrcený Martin hned v úvodní show od poroty, která mu svůj názor nezapomněla ten večer zopakovat ještě několikrát. Hlavně práce nohou předního českého herce se porotě, ve které zasedá i český zpěvák Josef Laufer, nelíbila.

Martina Dejdara ve slovenské taneční soutěži vůbec provází smůla. Jeho taneční partnerka Patrícia Krajčovičová, která v soutěži bojuje za vybudování centra pro těžce postižené děti, si ještě před odvysíláním prvního dílu postěžovala, že za Martinem musí dojíždět až do Prahy.

Cítí se tak být trochu odstrčená od ostatních párů, které trénují v Bratislavě. Mnohým divákům se zase nelíbí fakt, že ani pro tak noblesní činnost, jakou je klasický tanec, si Martin do fraku nehodlá sundat svůj plnovous. Ten vynikl hlavně nyní v neděli ve druhém díle, v němž se převlékl za ženu a jeho partnerka za muže. „Jak se vám tančí s medvědem Mefistem?“ ptal se Laufer Patrície. I když ani tentokrát tanec dvojice nepatřil k nejlepším, porota se náramně pobavila a Martin s Patrícií u ní napodruhé zvítězili.


Autor: David Zápal
Foto: TV Markíza

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.