Martin Písařík: Mádl je playboy a já nemůžu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Martin Písařík: Mádl je playboy a já nemůžu!

Martin Písařík hraje ve filmu Ro(c)k podvraťáků rebela, ale sex na něj už nezbyl.
Martin Písařík hraje ve filmu Ro(c)k podvraťáků rebela, ale sex na něj už nezbyl. (Aha!: Martin PEKÁREK)

PRAHA – Herec a muzikant Martin Písařík (27), hraje v novém filmu režiséra Karla Janáka Ro(c)k podvraťáků rebela. Milostné scény ale na něho už nezbyly. V těch se především vyřádí Jiří Mádl (19).

„Mně se ta role líbí, tam jsem za rebela, který je výbušný a do všeho jde. No a pak je z toho průšvih,“ krčí s úsměvem rameny Martin Písařík. Roli mu nabídl režisér Karel Janák, který ho zná už z dob svých studií na FAMU, kdy s Martinem natáčel povídku Stopař. Jedna příjemná věc sympatickému herci přece jenom chybí. Milostná scéna! „Žádnou tam nemám, jsem všude děsný »looser«. Všichni tam mají nějaký vztah. Vojta Kotek někoho má, Jiří je za velkého playboye a já nic. Jsem hardcorový kytarista vegetarián a tím to končí.“

Na milostných scénách ale film postaven rozhodně nebude. Tentokrát se můžou diváci dočkat akčních scének, při kterých se budou dusit popcornem. „Pořád se tam něco šíleného děje, akorát jedna scéna nedopadla tak akčně, jak vypadala ve skutečnosti. Honili jsme psa a měli s Vojtíkem skočit na takové polorozpadlé molo. Nějaký asistent se nabídl, že tam raději skočí první, jestli se to nerozpadne. Já jsem mu řekl, ať to nedělá, že když to křupne, tak ať už s námi, že to budeme mít v záběru. Nakonec to moc nedopadlo, protože kamera byla v tak blbým úhlu, že to vypadá, jako by se nic nestalo,“ lituje Martin Písařík.

Své herecké kolegy si ale pochvaluje. „Jak Vojta Kotek, tak Jirka Mádl jsou fajn kluci. S každým si rozumím jinak. My jsme si s Vojtou blízký ohledně muziky a tím, jak už je v té branži docela dlouho, tak je předčasně vyspělejší než jeho vrstevníci. A Jirku mám rád, protože je v pohodě a je s ním legrace. Párkrát u mě bydlel v Praze, když neměl kde spát,“ dodal Martin.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.