Jana Paulová: Tančí až do padnutí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jana Paulová: Tančí až do padnutí!

Paulová s Fialou doufají, že se v pátek nedostanou mezi dva páry, které budou v soutěži bojovat o záchranu.
Paulová s Fialou doufají, že se v pátek nedostanou mezi dva páry, které budou v soutěži bojovat o záchranu. (: TV Nova)

PRAHA – Minimálně dvanáct hodin tréninku na novou taneční show Bailando denně? Tak to musí podle smlouvy podstupovat všech šestnáct účastníků této nové »novácké« taneční reality show již čtyři týdny!


Že by české celebrity neměly nic lepšího na práci a chtěly si rapidně zvýšit kondičku i své taneční umění?!

„Do pravidel soutěže umístěných na internetu se vloudila chyba. Místo dvanácti hodin denně tam mělo být dvanáct hodin týdně,“ upřesňuje tisková mluvčí Bailanda Johana Indráková. I přesto se ale tanečníci vůbec neflákají. Kliknutím zvětšete„Cvičíme okolo čtyř hodin denně, teď před začátkem soutěže spíš víc,“ tvrdí herečka Jana Paulová. Televize navíc zajistila sedm tanečních sálů po celé Praze a jeden v Litoměřicích pro Ivu Kubelkovou. „Ta se totiž stará o dceru a ke cvičení se dostane až po osmé večerní. Tak jsme jí zařídili sál přímo v místě bydliště, aby nemusela jezdit na noc do Prahy,“ tvrdí jeden z organizátorů soutěže. „Cvičíme tolik, kolik toho vydržím. I když mám trochu problémy se zády, tak tím nechci rozhodně nikoho dojímat a chceme v pátek podat co nejlepší výkon,“ ukončuje herečka Paulová. A Bailando už mělo včera večer i svou první párty. Jaká byla a co se na ní dělo, čtěte již zítra v deníku Aha!

Kliknutím zvětšete


Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.