Rajko Doleček radil Xaverovi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Rajko Doleček radil Xaverovi

Xaver si v Ostravě pozval do své show Věru Špinarovou a nestárnoucího Rajka Dolečka.
Xaver si v Ostravě pozval do své show Věru Špinarovou a nestárnoucího Rajka Dolečka. (pro Aha!: Miroslav Plešek)

OSTRAVA – XXL moderátor Luboš Xaver Veselý (36) úspěšně válčí s přebytečnými kilogramy a se svojí talk show objíždí republiku.

XXL moderátor Luboš Xaver Veselý (36) úspěšně válčí s přebytečnými kilogramy a se svojí talk show objíždí republiku. V zákulisí ostravského divadla Petra Bezruče jsme jej přistihli, jak se chlubí svou novou knížkou Jak jsem potkal hubnutí zpěvačce Věře Špinarové (54) a legendárnímu obezitologovi, profesoru Rajkovi Dolečkovi (82). Na jevišti si pak své hosty doslova vychutnával.

„Paní Špinarová je moje srdeční záležitost a Rajko Doleček legenda legend,“ rozplýval se moderátor Křížového výslechu nad svými hosty. „Musím se Rajka Dolečka zeptat, jestli platí, že sex je dobrý na hubnutí... Že bych to taky zkusi?“ smál se Xaver, který ostravskému publiku představil svou novou knížku Jak jsem potkal hubnutí i svůj program efektivního hubnutí linda-linie.cz.

„V Ostravě je tak báječné publikum, že tu budu jezdit se svou Xaver show pravidelně,“ přiznal nakonec moderátor. Včera večer představil Xaver svou show v Českých Budějovicích a hubnoucí moderátor, který je doma na rádiu Frekvence 1, si pozval jako hosty českého Sinatru Laďu Kerndla a krasobruslaře Tomáše Vernera.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.