Missky nesmí půjčovat klíče! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Missky nesmí půjčovat klíče!

Tři tuzemské nejkrásnější dívky společně zapózovaly fotografům v posteli.
Tři tuzemské nejkrásnější dívky společně zapózovaly fotografům v posteli.

PRAHA – Klíče od nových automobilů a bytů už mají své majitelky. Těmi je trojice čerstvých missek v čele s Miss ČR 2007 Kateřinou Sokolovou (18), které v sobotu uspěly v brněnském Boby centru.


„Hlavně ty klíče nikomu nepůjčujte,“ varoval s úsměvem krásné slečny prezident Miss ČR Miloš Zapletal. Zřejmě má s vítěznými kráskami z minulých let v tomto ohledu špatné zkušenosti.

Vítězná Kateřina Sokolová a její dvě vicemissky mají na rok k dispozici tři byty ve čtvrtém patře v novém činžovním domě na Barrandově. Jde o stejné byty, které měly k dispozici v minulých letech jejich předchůdkyně. „Krásný výhled,“ těšila se Sokolová, když poprvé vyšla na balkon svého bytu. Kromě krásného výhledu ji může těšit i luxusní vybavení bytu. „Doufám, že tu před domem bude dost místa k parkování,“ přemýšlela nejkrásnější tuzemská dívka letošního roku. Ještě před tím, než převzala klíče od bytu, si totiž byla ve Stodůlkách převzít zbrusu novou Škodu Fabia, kterou také vyhrála. Z auta se radovala i druhá v pořadí Veronika Pompeová. „Snad mi ho neukradnou nebo nenabourám,“ strachovala se Sokolová.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete


Autor: Josef Koukolíček
Foto Aha!: Alexandr Malachovský, Dalibor Puchta

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.