Spilka Boučkovi nepomohl! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Spilka Boučkovi nepomohl!

„Písničku Červený šátečku, kolem se toč opravdu neznám,“ rozhazoval rukama Spilka (vpravo), a tak ji nakonec musel zpívat Bouček sám.
„Písničku Červený šátečku, kolem se toč opravdu neznám,“ rozhazoval rukama Spilka (vpravo), a tak ji nakonec musel zpívat Bouček sám. (pro Aha!: Vladimír Kopecký)

PRAHA – Moderátor prestižní hitparády t-music Libor Bouček (26) je stále náročnější! Už mu jeden host ve studiu nestačí, a tak si pozval rovnou dva!


„Vlastně čtyři! Dva čtyřnohé a dva dvounohé,“ usmívá se Bouček, který si z ostravského koncertu Tokio Hotel přivezl dva psy! »Dvounohý host« David Spilka (21) jej ovšem vypekl a nezazpíval si s ním. „To jsi mi tedy moc nepomohl,“ smál se překvapený Bouček.

„Dvounohé hosty zastoupí stříbrný SuperStar David Spilka a čerstvá držitelka Anděla Anna K., která v t-music rovnou představí svůj nový klip Spojený království a prozradí vše o svém koncertním turné,“ přiznal Bouček.

David Spilka se zase pochlubil, že jeho debutové album produkuje Petr Janda z legendárního Olympiku. Kliknutím zvětšeteSpilka nakonec ve studiu nezazpíval ani nezahrál. Bouček totiž zapěl píseň Červený šátečku, kolem se toč, kolem se toč, jenže David se nechytl, protože ji vůbec nezná, a tak zpíval Libor sólo. „Od čtrnácti let hraji svoji muziku a moje písničky budou i na albu, které vyjde v květnu. Na přání fanoušků ale klidně zazpívám i Chci zas v tobě spát či Ještě že tě, lásko, mám, které jsem zpíval v SuperStar,“ přiznal Spilka, který chodil jako malý do sboru. „Na albu budou jak rockové balady, tak i rychlejší věci,“ dodal.


Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.