Luxusní sídlo nemocného Gotta na prodej: A je to fakt pálka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Luxusní sídlo nemocného Gotta na prodej: A je to fakt pálka!

Tahle nádhera může být vaše.
Tahle nádhera může být vaše. (Foto: David Kundrát, Marek Pátek)

Luxusní dům, který obýval i Karel Gott (76) je opět na prodej. Pokud byste chtěli, aby tato secesní prvorepubliková vila byla vaše, připravte si pořádné peníze!

Inzerát na prodej této nemovitosti se opět objevil v nabídce realitní kanceláře právě v den, kdy Slavíkovi byla při operaci v IKEM odhalena rakovina. „Nabízíme exkluzivní secesní prvorepublikovou vilu, která historicky byla ve vlastnictví rodiny Gottových. Sám Karel Gott ji užíval až do roku 2005,“ dočteme se v inzerátu.

Kolik si tedy máte připravit, pokud chcete, aby vám tento dům říkal pane? „Výchozí cena je třicet milionů. S tím, že v ceně by bylo nějaké dokončení interiéru v určitých standardech podle vizualizací. O tom je samozřejmě třeba vést jednání,“ prozradil Blesku makléř realitní kanceláře.

V loňském roce majitelé požadovali 45 milionů za nemovitost. Dá se tedy říci, že současná situace nahrává domácím kutilům, protože cena nemovitosti bez dokončení podle návrhů je o čtyři miliony nižší. Vila po Karlu Gottovi tedy může být vaše už za 26 milionů korun!

Zpěvák vilu zakoupil v 60. letech s tím, že se měla stát cílem výletů pro jeho rodiče. Když však v Jevanech zemřela jeho maminka, navštěvoval Slavík toto místo stále méně, proto se rozhodl v roce 1995 k prodeji. Nějaký čas zde fungovalo muzeum Gottland podnikatele Jana Moťovského (†41), to bylo však po jeho zmizení zrušeno.

 

 

 

 



Přečtěte si
xcarodejka
19. 11. 2015 • 14:10

Vzhledem k tomu, že exmilenky jsou ěnkdy bez domova, tak to je smutné...ovšem pravda, ten dům byl naposledy mafiánce Moťovského, nikoliv Karla Gotta. Pokud vím, tak mafiánec chtěl na Bertrámku, a sand žádal o přeprodej. A nevím, proč se Gottově vilce tvrdošíjně říká Bertramka, když Bertramka to určitě není, pouze stojí v ulici Nad Bertramkou. /??/ Jevany předražené niájak nejsou, amnboho lidí peníze má, 30 mil, jsou pro některé zbohatlíky skoro jen drobné.

mekanik
19. 11. 2015 • 05:20

dávno ta vila není Gottovo debilové ahači takže jaképak Gottovo sídlo.ty samý ho,vna píšete u Val Kilmera prasata z aha.

-bello-
19. 11. 2015 • 00:47

No nevím, jednak kdo by furt dojižděl, co v Jevanech ! Zajímavá je tam jen prvorepubliková plovárna a stejně se lidi vrací do měst.Barák bych já musella celý předělat. Od podlahy (ty jsou děsný, děsný přes to zábradlí taky děsný.,,atd Mít 80 mil, koupím si penthouse s výhledem a moderním materiálem , energet,štítek B a jsem za vodou

-bello-
18. 11. 2015 • 13:46

amp

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.