Rakovina Gotta (76): Šokující slova o umírání! Zařekl se, že... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Rakovina Gotta (76): Šokující slova o umírání! Zařekl se, že...

Když byl ještě Gott na jaře v plné síle, mluvil o strachu z toho, aby ho jednou lidé neviděli umírat
Když byl ještě Gott na jaře v plné síle, mluvil o strachu z toho, aby ho jednou lidé neviděli umírat (Foto Aha!: Alexandr Malachovský)

Bylo jaro letošního roku a Karel Gott (76) tehdy na jednom z večírků prohlásil mezi přáteli větu, které v tu chvíli nikdo nepřikládal důležitost! „Nikdy nedopustím, aby mě lidé viděli umírat,“ řekl zpěvák. Teď, o půl roku později, Mistr svádí boj s rakovinou mízních uzlin a z jeho jarní věty doslova mrazí!

„Umělce by si veřejnost měla pamatovat v plné síle. Neměla by vidět, jak chřadne a odchází,“ tvrdil národem milovaný zpěvák. „Já bych nechtěl, aby mě lidé viděli v nějakém zbědovaném stavu nebo třeba na vozíku. Kdybych měl být vážně nemocný, raději bych dožil někde v ústraní. Nevím, třeba někde v cizině,“ prohlásil Slavík. To ještě netušil, do jaké situace se o půl roku později dostane. Že u něj lékaři objeví zákeřnou rakovinu, která ho srazí na kolena. A že se dostane do ringu, kde spolu zápasí život a smrt.

A ještě jedna Gottova slova stojí za připomenutí. „Kdybych byl někdy nemocný, nikdo o tom nebudu mluvit. Takové věci se neříkají. Zpěvák jako já má lidem rozdávat radost a nemá jim dělat starost,“ řekl v červnu, když měli všichni kvůli jeho hubnutí strach, že je nemocný. Teď Gott národu skutečně dělá starost! Všichni ale věří, že jednou opět bude rozdávat radost...
Bojujte, Karle!

Přečtěte si
kadlicek
12. 11. 2015 • 16:17

jó, dokud je člověk zdravej to se mu to kecá....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.